Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lasencja Monotencja

Jedliscie kiedyś kanapki z Subway??

Polecane posty

Gość kocica mazurska
Nie są wcale małe. Ja zawsze biorę małą porcje, bo tej duzej 30 cm nie wmęczę. A najbardziej smakuja mi te z ciepłym wkładem

Gość teatr bagatella
ja nie ejstem zarłokiem ale np dzis byłam w Mc donaldsie zamówiłam sobie kurczaki 6 sz zakręcone frytki i shake i nie pojadłam sobie tym:O powaga a byłam naczczo moze dlatego:O:O:O:O tak więc jak bym była głodna to tez nie pojem sobie big maciem czy to takie starszne?:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość teatr bagatella
davaj davaj :classic_cool:

Ja się najadłam, ale dla mnie bez rewelacji. Wolę coś takiego jak gorąca kanapka z jakiejś knajpki bez znanego logo, wtedy najem się za połowę ceny Subwaya i jak dla mnie nawet lepsze są.

Gość Subway Gdańsk
Kanapki są pyszne, wszytsko sterylnie robione (w rękawiczkach), wielka dbałość o jakość składników a chleby i ciasteczka wypieka się na miejscu z mrożonego ciasta, nie ma tam żadnych utrwalaczy jak W Mc lub KFC, bo na nast. dzień już pieczywko i ciastka nie są takie smaczne. Pracuję tam to wiem najlepiej ;) I po pracy w Subway'u,gdzie wszystko robi się z taką dbałościa o sterylność aż mnie teraz przeraża jeść gdzie indziej, bo pracowałam w innym punktach gastro i mówię Wam, nie wiecie co jecie i czasem może dobrze! (kotlety trzepane na podłodze, przegniłe ziemniaki,kilkudniowa surówka,nakładanie rękami to chleb powszedni,spadnie na podłoge też nic się nie stanie... I milion innych przykładów)

Gość subwayka
hej,czytam te wpisy z zainteresowaniem.Nie wiem jak jest w Polsce,bo pracuje dla subway zagranica i prawde mowiac nie znam zdrowszego fast food-a.Kanapki sa naprawde smaczne,chleb codziennie swiezy upieczony.Wszystkie inne KFC czy Mc donaldy chowaja sie.Polecam sprobowac,Pozdrawiam