Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sarenka465254

Glupia zabawa

Polecane posty

Gość Sarenka465254

ostatnio wyglupialam sie z kolezanka i postanowilysmy, bo bardzo nam sie nudzilo, wykrecil jakikolwiek numer kom i zobaczyc na kogo trafimy. Potem okazalo sie ze numwer ktory wykrecilam to chlopak z mojego miasta w moim wieku i dodatkowo mieszka bardzo blisko mnie czy to moze byc przypadek czy lepiej nie nastawiac sie na wiare w jakies przeznaczenie?

Gość hehe tez
sie kiedys tak bawiłam a potem dzwobniły do mnie jakis dzieci albo stare pryki :o nie mialam tyle szczesia co ty :):):)

Gość ejbisi
To pewnie 50 letni rzeźnik pan Zdzisław z naprzeciwka :)

Gość Sarenka465254
No wlsnie tez tak mysle ze przeznaczenie bo to byl jedyny numer ktory wykrecilam i pierwszy, a on teraz chcialby mnie poznac zgodzic sie? ale chyba to nie mozliwe ze takie love story by mi sie przydarzylo;)

Gość destiny12
Moze przeznaczenie........ Ja kiedys dostalam smsa od jakiegos chlopaka przez pomylke bo trsc nie dotyczyla mnie i tak wogole go nie znalam. Wiec odpisalam ze sie pomysli i tak zaczelismy pisac ze soba. to bylo dawno temu wiec portale ze zdjeciamy nie byly jeszcze takie popularne. Po pewnym czasie sie spotkalismy (bylismy z innych miast ale on akurat byl w moim w interesach) i przyzam ze przystojniaczek sie okazal :) ja tez mu sie spodobalam ale odleglosc za duza i jakos to nieprzetrwalo. Teraz jestem najszczesliwsza na swiecie mezatka. A meza poznalam przypadkowo na czacie. Wierzcie czy nie to byl moj drugi raz na czacie a on do mnie napisal i tak sie zaczelo i dodam ze wcale nie jestem osoba ktora na czatach spedza duzo czasu wrecz przeciwnie. Dlatego mysle ze to chyba przeznaczenie :) Jak nie sprobujesz to sie nie przekonasz.

Gość Asiulka3823

Gość Sarenka465254
To moze sprobuje , tylko dziwi mnie bardzo jego chec do pisania w koncu mnie nie zna i to ja do niego pierwsza sie odezwalam , czy przystojniak tak by sie zachowywal?

Gość Sarenka465254
chociaz jak dla mnie nie musi byc taki piekny byle byl w porzadku facetem