Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kallrerrrewelaa

MÓJ CHŁOPAK ZA DUŻO PIJE !CZY MYSLICIE ,ŻE PO ŚLBIE SIE TO ZMIENI?

Polecane posty

Gość kallrerrrewelaa

planujemy ślub niedługo. ale on od lat dużo pije..czasami tak dużo ze nie wstaje do pracy i zaniedbuje ją .. co noc prawie po pracy wieczorem pije piwo przed tv ..po ślubie ponoc sie zmieniaja takie nawyki ale nie wiem czy sie nad tym nie zastanowić poważnie.. on juz tyle razy obiecywal ze sie nie napije i nic nie dziala..ciągle to samo.. w dodatku gdy dzwonie do niego i jest pijany to klamie ze nie pil kiedy go o to pytam .. CZY WG WAS JEGO NADUŻYWANIE PICIA MOŻE BYĆ PRZESZKODĄ POTEM W MAŁŻENSTWIE?

Gość skldfjaskldjf
oj miałam kiedys podobnego pierona pijaka wstretnego, rzuciłam go w pizdu...... nie ma sie co łudzić, .....obiecanki cacanki

Gość madrala jak talala
nie zmieni sie. tylko butelki w oczach

Gość miłej zabawy
PROWOKACJAAAAAAAA!

Gość ależ skąd
pewnie, że po ślubie się zmieni, nie tknie nawet szampana w nowy rok. Wychodź za niego jak najszybciej, bo ci go jakaś laska podkradnie.

Myśle że trudno się pozbyć takich nawyków, po ślubie niestety też, albo nawet zwłaszcza po ślubie. A Twój chłopak jeśli dochodzi już do tego, że nie wstaje do pracy to znaczy ża ma już duży problem z piciem. Zastanówcie sie może razem nad tym, jeśli planujecie wspólną przyszłość...

Gość kallrerrrewelaa
nie działa nic..wiele razy próbowałam i nic..przepraszal i dawal kwiaty choc nie jest romantyczny..ale nie zmienil sie do tej pory..juz sie chyba nie zmieni..

Gość sadfsafds
ZMIENIC MOZE sie tylko jedno -------pic bedzie nadal jedyne co sie zmieni to to ze Cie zacznie BIC

Gość bedzie pic na do upadlego
moim zdaniem po slubie to dopiero pokaze na co go stac. dziewczyno uciekaj gdzie pieprz rosnie bo jeszcze zacznie Cie lac po slubie jak zaczniesz sie wsciekac ze za duzo pije

Gość jesteś może z gorzowa

Gość kallrerrrewelaa
nie nie jestem z gorzowa

Gość powiedzcie mi ze to tylko
prowokacja! :o

Gość kallrerrrewelaa
jaka prowokacja ????szkoda słów..nie moge zapytać o porade>?

Gość normalnie żal
kolejna naiwna, ktora sądzi ze po slubie facet sie zmieni.

Gość kallrerrrewelaa
pytam was bo mysle ze moze znacie takie przypadki i sie zmienili po slubie faceci|?

Gość ojoj szkoda slow
owszem zmienili sie....ale tylko na gorsze wg zasady-juz cie mam to wszystko mi wolno

Gość tak zmieni sie
po slubie oprocz picia dojdzie jeszcze bicie.:o

Gość kallrerrrewelaa
czemu tak mowicie.. on mnie nie bije ani nie sądze by mial ku temu skłonnosci.

Gość rthz nl
Jeśli robi to codziennie, nie ważne już w jakiej ilości - gość jest alkoholikiem albo przynajmniej jest na dobrej ku temu drodze. Nie popełnij błędu i nie wychodź na niego, koleś będzie w przyszłości pil coraz więcej a w końcu będzie ci mógł krzywdę zrobić jeżeli staniesz między nim a alkoholem. Ja już spisałem go na straty.

Myślimy, że szybko po ślubie Ty i Wasze ewentualne dzieci będą wyglądały jak osoby z plakatu pl. "Bo zupa była za słona". Masz to jak w banku.

Gość całkowicie czarny kot
a czemu miałby sie zmieniać po ślubie? alkoholizm to choroba, a nie zmiana stylu uczesania

Gość delekta-ta
do autorki. miałam to samo! i mam nadal bo jestem głupia i naiwna i tak pewnie bedzie dopóki syn nie podrośnie:O:O:O Gdybym teraz mogła cofnąc czas nawet bym nie pomyslłam o slubie :O Dlatego z doświadczenia mogę ci poradzic żebyś sie nawet nie zastanawiała czy go poslubić:O:O:O nie bije mnie ale awantury urządza takie że mi głupio przed sąsiadami. piwo pije codziennie wieczorem po pracy- jak twierdzi on na to robi i mu sie należy. Co tydzień czyli wtedy kiedy ma wypłatę (dzis jest ten dzien) wraca pózno podpity a wtedy jest koszmar:( kiedys nawet rzucał naroznikiem w salonie efekt tego-naroznik połamany. Napewno moje rady na ciebie nie wpłyną ale ku przestrodze pisze jak jest......

Gość mhgf
po slubie juz mu nie bedzie tak zalezec bo przeciez bedzie miec juz przy sobie na stale i dopiero wtedy sie zacznie, po slubie zaczyna sie olewanie i zadne prosby juz nie poskutkuja