Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NikoLcia

Jak go ZDOBYĆ !!?? PIszciE !!!

Polecane posty

Gość NikoLcia

Mam 13 lat i poznałam zajebistego chłopaka na kolonii. Odrazu się w nim zakochałam a on powiedział mi że jestem ładna itp ... ;] TYLKO ŻE ON MA 16 LAT ;[ no troche stary wszędzie ze sobą chodziliśmy a nawet wracaliśmy. Odrazu po powrocie zaczął do mnie pisać i wogule ... dwa razy z nim juz byłam na basenie. Ten ostatni raz była z nami jeszcze moja koleżanka i dla żartu powiedziała że ja sie z moim "chłopakiem" całowałam na klatce... to nieprawda a on myślał że na serio... Na następny dzień mi cały czas na złość pisał rzeczy typu: Jak tam twój chłopak? itp... mówiłam mu że ona to powiedziała dla jaj niby mi wierzy ale wątpie wtedy był dla mnie miły i wgl. a teraz jak głaz nie pisze ani nic. Mówie mu że jutro jade na basen i czy by nie pojechał ze mną to on wymyśla ze jedzie do cioci albo na imieniny... WKURZA MNIE TO poradzcie mi co mam zrobić żeby go jakoś zdobyć

Gość czy 16letni
chłopak chce 13latki? raczje tacy oglądają sie za starszymi, w swoim wieku lub rok młodszymi. On juz prawie facet, a ty dopiero dostalas okres:/

?? Masz 13 lat i już chcesz facetów zdobywać? Poczekaj jeszcze trochę... Gdzie Ci się spieszy? Zresztą 16 latek ma jeszcze pstro w głowie... jeszcze będziesz przez niego płakać... Ja dopiero w wieku 17-18 zaczęłam się facetami interesować...

Gość doswiadczona20000
mzesz mu napisac ze nie masz chloapaka ani nic.jelsi mu o to chodzi.ze kumpela sie wyglupiala.ze bardzo go lubisz i ze jesli zmieni zdanie co do basenu to ze znaproszenie nadal aktualne.i tyle.i potem juz sie nie odzywaj.jak mu minie zlosc odezwei sie.:)