Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laPTOMANKAAAA

JAKIEGO LAPTOPA KUPIC??PROSZE O POMOC!

Polecane posty

Gość laPTOMANKAAAA

hej.chce sobie kupic laptopa na komputerze potrafie spedzic jakies 10 godz dziennie nawet.laptop ma byc do gier sciagania filmow(duzo filmow bo internet bede miala bezprzewodowy 10 Mb) i do roznych innych rzeczy ktore moge spokojnie robic na dobrym stacjonarym kompie.jakie polecacie??ja bym chciala toshibe ale zupelnie nie wiem jaki model??doradzcie cos! czy taki jest dobry?? http://www.allegro.pl/item403524608_toshiba_x205_s9359_gf_8700m_gt_hd_lcd_320gb_fv.html

Gość kvdkf
Toshiba albo Asus. nic poza tym. Patrz na płytę graficzną.

hahahaha zajezdzisz go wczesniej niz ci się te filmy,gry itd posciagaja:D skad masz ten bezprzewodowy 10Mb????

Gość sashka ABC
Ja się własnie zaopatrzyłam w dokładnie w ASUSA model f3s za 2999pln w Vobisie. Na razie nie doszukałam się żadnego minusa, duzo osób mi doradzało, łącznie ze sprzedawcą.Polecam, choć nie rżnę w gierki i nie ściagam filmików.

Gość laPTOMANKAAAA
Syntja -czemu zajezdze:)?????na komputerze robie mnostwo rzeczy wiec potrzebuyje dobrego i chce takiego wlasnie ktorego nie zajezdze;) internet z UPC myslalam rowniez o toshibie QOSMIO co myslicie na temat tego laptopa??

Gość laPTOMANKAAAA

Gość laPTOMANKAAAA
mam dobry stacjonarny.ale bardziej przyda mi sie notebook bo duzo podrozuje.oczywiscie zdaje sobie sprawe ze komputery stacjonarne sa niedoscignione ale nie jest dla mnie wygodny.a no i musi na tym laptopie pojsc moja ulubiona gierka mianowicie Crisis.wiec nie wiem jaki model bedzie dla mnie najlepszy

Gość laPTOMANKAAAA
poprostu tutaj jest duzo osob i pomyslalam ze ktos mi doradzi.zreszta tutaj jest najszybciej o odpowiedz;)

Gość hahahahhaaahhaaaa
haha ta gra ma pojsc na laptopie NIEMOZLIWE!!!!nie ma takego dobrego s co dopiero cenach do 3 tys

Gość 7j6yuhj
bezprzewodowy 10mb? buhaha :D

Gość hahahahhaaahhaaaa
akurat to ma racje jest w upc taki net ja tez mam upc ale mniejszy

bo laptop to raczej tylko tak o ;) ja mam 2 stacjonarny i laptopa jak cos potrzebuje np sciagnac film czy cos to podlaczam do stacjonarnego neta i juz;)

Gość laPTOMANKAAAA
dwa ...;) ja wole miec wszystko w jednym. teraz na allegro znalazlam della (strasznie drogi ) ale moja kolezanka jest tam na wysokim stanowisku i powiedziala ze moge miec u nich 60% znizki na kompa oczywiscie platne gotowka.wiec nie wiem czy nie lepiej nie kupic porzadny sprzet(a zreszta taka okazja)! co myslicie??? http://www.allegro.pl/item403947542_najszybszy_dell_xps_x9000_2x8800gtx_sli_bluecity.html

Gość tez szukam takiego ale
troche tanszego.notebooka do wszystkiego!

Gość laPTOMANKAAAA
Mówią ze laptop musi mić co najmniej 2 giga jakiejś ramy, ale szkoda mi kasy na takie pierdoły