Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adi.kom

Bojowniki

Polecane posty

Gość Adi.kom

Mam dwa bojowniki samice i samca może ktoś mi pomoże według exspertów Mogą być razem a moje się gryzą

Gość moze to dwa samce

Gość Adi.kom
Nie

Gość moze to dwa samce
A jednak samice tez moga sie gryzc. Pisza o tym w necie. Jednak te rybki juz maja taki temperament

Gość Adi.kom
Tzn. oboje są mudżahedinami. Może powinienem tam Koran wrzucić albo coś?

Gość kur
bojownik będzie zawse ganiał samice musisz założyć tzw. harem to znaczy jeden samiec i 3-4 samice wtedy bojownik bedzie je ganiał szybciej bedzie się meczył i ich nie zagryzie

Gość Adi.kom
Albo one zjedzą jego, ciołku jeebany.

Gość Belciakówna
Z moich obserwacji wynika, że bojowniki są bardzooo spokojne:) Mój bojownik wspanały strzępaisty.. to oaza spokoju..Gydby pewna dama;) nie zaczepiała go- gryzła go z aogonek..uciekał przed nia:D A potem straszył.p.łuca szerząc.. aż ugryzł tu i tam;) Ale on spokojniutki.. zauważyliście, że bojowniki trzymane są w kubeczkach.. są jeden obok sibie.. a mimo to nie skacza do siebie..nie puszą..?:)

Gość Belciakówna
Aha..przystawiłam mu lusterko do akwa;) Pisali, że będzie się puszył itp.. Mój to olał:d popatrzył..i popłynął;)

Gość kur
do adi. wejdz sobie na byle jakie forum akwarystyczne albo idz do sklepu się zapytaj ciołku jebany. Sama chciałam ostatnio kupić bojownika i czytałam i gadałam z ludzmi którzy hodują ryby od lat i tak mi powiedzieli więc jeśli ty czegoś nie wiesz to nie wyzywaj ludzi

Gość Adi.kom
Sram ci do ryja. Wypierrdalaj brudna kurrwo. Już usmażylem te jeebane rybki i wpierrdolilem, mają teraz za swoje.

Gość kur
no i super a na drugi raz jak czegoś nie wiesz to nie wyzywaj ludzi brudny chuuju pierrdolony zajebbany ćwoku

Gość Adi.kom
Ja Wpisałem te dwie pierwsze odpowiedzi ten typek się za mnie podaje oszust jeden

Gość Belciakowna nie wprowadzaj
ludzi w blad. Jak sie maja bojowniki puszyc przez kubek?

Gość Belciakówna
Widziałam takie co sie puszły:) Np wtedy gdy mojego kupowałam. ten obok cięgle się do mojego puszył:) A moj nic.. patrzył na mnie:) te co stoją w kubkach w auchanie np stoja dalej.. i sie nie puszą:) Jakby tak stłay bliżej siebie;) kto wie..

Gość Belciakowna nie wprowadzaj
Sprobuj spojrzec przez wygiete szklo lub plastik, w dodatku w wodzie, i powiedz mi czy cos zobaczysz :D Jesli kupisz drugiego samca bojownika, to zobaczysz jak sie zamecza. W Azji popularne sa organizowane walki bojownikow