Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lila 27

Nie wiem co o tym myśleć

Polecane posty

Gość Lila 27

Mam młodszą siostrę która ma 17 lat, przyjechała do nas na wakacje. Mam świetny kontakt z moją siostra ale od kiedy po ślubie przeprowadziłam się do męża nie widywałyśmy się już tak często (mieszkam w innym mieście) Tak więc trochę jej sie tutaj nudziło my oboje pracujemy więc nie mogłam jej poświęcać całych dni. Mąż wpadł na pomysł, żeby zapoznać ją ze swoim kuzynem który ma 19 lat który mógłby jej pokazać miasto, zabrać do kina. Wczoraj wróciłam do domu wcześniej w radości że wyskoczymy gdzieś we dwie na jakieś zakupy. Weszłam do domu a tu głośna muzyka, wchodzę do pokoju a ona że się wyrażę uprawiała seks oralny z kuzynem mojego męża. Byłam zdegustowana nie wiedziałam co zrobić. Przeprosiłam ich i wyszłam z pokoju. Po chwili on poszedł a siostra obróciła to w żart. Nie wiem co o tym myśleć ona ma 17 lat i ledwo co się poznali.

Gość I warto
Myśleć można jedno: że twoja siostra to młodociana kurewka, która ci dom w burdel zmienia. Więc się zastanów, czy ci to odpowiada.

Gość Lila 27
Nie uważam żeby była kurewką to moja siostra ale nie podobało mi sie to co zrobiła. Nie wiem czy mam powiedzieć o tym mężowi? Zadzwonić do mamy czy porozmawiać z nią. Ona udaje, że nic się nie stało.

Gość może po prostu Ty
z nią porozmawiaj, niestety ,dzisiaj młodzież traktuje seks jak zachciankę łatwą do spełnienia

Gość Lila 27
Tak tylko, że ona twierdzi, że to nic takiego. Powiedziała, że seks jest dla ludzi i chyba o tym dobrze wiem bo mam męża. Nie chce jej urazić ale też nie mogę pozwolić na to, żeby 17-latka uprawiała seks w moim domu z obcym chłopakiem.

Gość gupolki
no widac ze sie soba juz zauroczyli:) wg mnie musisz z nia o tym pogadac...tak nie moze byc ze ona nie zdaje sobie sprawy z tego co robi, ale nie tylko z nia powinnas porozmawiac ale takze z kuzynem meza.... przeciez do tego trzeba dwojke ludzi:)

Gość Jenna1234
Jeżeli Twoja siostra tak na luzie podchodzi do spraw sexu to myslę że Twoje uwagi nic tutaj nie pomogą. Sama musi zmądrzeć i przejść przez ten głupi wiek. Możesz co najwyżej powiedzieć jej że nieżyczysz sobie takich ekscesów w swoim domu. No i mimo wszystko myślę że szczera rozmowa z nią napewno nie zaszkodzi. Do mamy nie dzwoń, bo możesz tylko pogorszyc wasze stosunki.

Gość może po prostu Ty
no właśnie,spróbuj powiedzieć, że jak ludzie się kochają chcą być ze sobą to dopełnieniem miłości jest ten seks-może daj jej do myślenia ,że seks to nie fast food

Gość Lila 27
Poza tym wiem jaki jest mój mąż jeśli by się o tym dowiedział spakowałby moją siostrę i odwiózł do domu a z nim porozmawiał w dosłownym znaczeniu tego słowa.

Gość Lila 27
Myślałam, że moja siostra jest dziewicą:o naiwna jestem. Ja w jej wieku miałam w głowie coś innego, inne wartości. Może rodzice zbyt ja rozpieścili. Wiem, że nie mogę tego przemilczeć, tylko, że ona podeszła do tego jakby to było nic takiego.Żałuje, że wróciłam do domu wcześniej.