Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xsenka

Ile mieliscie partnerow sexualnych??

Polecane posty

ja na razie nie potrzebuje faceta, dobrze mi samej ale seksu potrzebuje a do tego najlepszy jest jednak facet bo samej to nei to samo:D mysle ze ja bede poszukiwac teraz faceta znowu na taki uklad bo ten obecny to sam sie znalazl, w pracy sie poznalismy i sam zaproponowal w ogole jakos dziwnie bo strasznie nas do siebie ciagnie, znamy sie z miesiac, a czuje jakbysmy sie znali kilka lat, ja sie czuje przy nim swobodnie, on tez, ale zwiazku z tego nie bedzie:)

Gość klaudia232323
23, 4. Moja siostra 27lat, 6.

Gość prawiczek i kropka
0 partnerek. a ile chcialbym miec? po prostu nie mniej niz moja przyszla zona. nie spieszy mi sie, seks poki co nie jest mi potrzebny (chocbym juz chcial, ale jakos jeszcze wytrzymuje). jestem w stanie poczekac na ta jedyna, pod warunkiem, ze dla niej tez bede jedyny. a na pewno nie zwiaze sie z dziewczyna, co uprawiala z kims seks dla samego seksu

tere fere ja bedac dziewica tez sobie mowilam ze nie bede uorawiac seksu bez milosci, itp... puntk widzenia zalezy od punktu siedzenia tak naprawde moja kolezanka jest dziewica, i tez seksu bez milosci nie uawaza za cos dobrego ale mowi ze mozliwe ze zmieni zdanie dla mnie tak naprawde nie bedzie mialo znaczenia ile moj przyszly facet mial pannic wazne zeby mnie kochal;)

Gość prawiczek i kropka
ja tam licze po cichu, ze trafi mi sie jakas fajna dziewica :D

Gość derwentwater
Nie miałam żadnego, mam 26 lat.

Gość klaudia232323
z tego co wiem to szatanowi smierdzi z pyska.

Gość prawiczek i kropka
fajna madchen, to nie jest tak, ze seks bez milosci uwazam za cos zlego, tylko samemu uprawiac go nie mialbym juz po prostu moralnego prawa wymagania od kobiety tzw cnotliwosci, a ktora jest dla mnie u kobiety wazna, poza tym ja akurat zle bym sie po czyms takim pewnie czul i mial kaca moralnego, ale to nie znaczy, ze potepiam i nie szanuje ludzi, ktorym takie cos sie zdarzylo

Gość 24lata
jeden partner

heh no jesli tak to ok:) tyle ze dla mnie smieszne to jest z ta cnota u kobiety ja mialam faceta prawie 2 lata, i balam sie ze bede do konca z nim a czemu sie balam? bo balam sie ze obudze sie majac 50lat i bede plakac, ze zmarnowalam zycie z jednym facetem ciekawosc jest za duza, jak to jest z innym to byl tez jeden z kilkunastu powodow dla ktorych go zostawilam

Gość 27 lat
jeden

Gość prawiczek i kropka
wiesz poki jestem prawiczkiem nie chcialbym wiazac sie z dziewczyna, ktora miala wielu partnerow i obcowala seksualnie z kims bez milosci

Gość bękart obcego
25 lat 5 seksulanych i okolo 10 prawie seksualnych czyli zez zamoczenia ale z wiekszoscia z zestawu

Gość klaudia232323
do prawiczek i kropka: to, ze ty jestes zboczony to nie nasza wina. Niestety, jak sie facet za mlodu nie wyszaleje to bedzie szalal caly zwiazek, ten malzenski tez. Z doswiadczenia wiem, ze okres prob i bledow musi byc, twoja dupa to nie tron krolewski na ktorym tylko zasiasc moze ksiezniczka, zakochasz sie w jakiejs, bedzie miala bogata przeszlosc... i co? stracisz szanse tylko przez swoja ortodoksje? Znalam paru prawiczkow dwudziestukiluletnich i choc nie twierdza ze twoja postawa jest zla, to jednak z moich analiz owych mezczyzn wynika, ze brak seksualnych akrobacji rodzi chorobe wiecznego chlopca, ktory jak zacznie szalec to bedzie szalal zycie swe cale.

Gość prawiczek i kropka
nie chce sie w takiej zakochac, nie jestem zboczony, jestem po prostu realista, uwazam, ze dziewczyna musi do mnie pasowac i miec podobna moralnosc

Gość prawiczek i kropka
a szalec mi sie nie chce, zbyt wiele stresu mnie kosztuje podrywanie dziewczyn, a ja nie lubie denerwowac

Gość KaSSia88
prawiczek kocham cie 😘 🖐️

Gość prawiczek i kropka
, a ja nie lubie sie denerwowac niepotrzebnie

Gość prawiczek i kropka
poza tym wole poczekac na porzadna dziewczyne, jestem cierpliwy, a wchodzenie w zwiazek z dziewczyna o bogatej przeszlosci jest za bardzo ryzykowne, bo moge sie w niej zakochac (a do pierwszego partnera czlowiek bardzo sie przywiazuje, potem ciezko mu odejsc od niego) i potem z nia wziasc slub, a potem po prostu zalowac

Gość vfdgdv
a za gumkę jest jakaś dodatkowa opłata?:classic_cool:

Gość Dop******lam dziś każdemu
czy to jakieś zawody są

Gość pr
o bla di o bla da

Gość prawiczek i kropka
o bla di o bla da, jesli twoj facet tez mial wiele kobiet, to moim zdaniem to jest ok