Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Selina23

Nie umie sie pogodzic z tym ze zaprzepascilam swoja kariere

Polecane posty

wygralam pare castingow, miqalam bzc fotomodelka, bylam mloda az za bardzo a to byl swiat pieniedzy, cwaniactw i sexu nie chcialam tak nie tak to sobie wyobrazalam zrezygnowalam, teraz mloda dziewczyna z mojej miejscowosci r5oi kariere i nie moge sobie z tym poradzic tak zaluje, tak chcialabym cofnac czas i sprobowac tamtego, jak ja widze wariuje ciagle sie odchudzam choc wiem ze w moim wieku to nie ma sensu, ostatnio na miescie podeszla do mnie kobieta i zaproponowala zebym wpadla na catsing, zapytala ile mam lat a ja wiedzac ze ejstem juz na to za stara olalam ja teraz zaluje i doslownie wariuje, niby chce a sie boje podcinam sobie skrzydla, potem zaluje i jak wi9dze czyis sukses nie moe sobie tego darowac chzba jestem nienormalna

Gość jesli masz 23 lata
masz 23 lata? jesli tak to wcale jesszcze nie jest za pozno. tzn jasne ze nie zrobisz niewiadomo czego, ale fotomodeling jaknajbardziej. pozatym rozmaite prace przy obsludze konferencji, bankietow, targow, itp. jesli to tez cie interesuje... ale jak mowie fotomodeling nie widze przeszkod. podstawa - miec fotki i wysylac do agencji. i juz

23 lata na modelke to juz emerytura.. chyba ze chcesz zaliczac nedzne katalogi i okladki "Claudii" :-O Na prawdziwy modelling to teraz 16lat to juz poznawo... a 23lata to emeryturka.

no wlasnie wiem i tu nie chodzi ze nie zrobilam kariery tylko ze bylam taka glupia i nie sprobowalam, teraz mam meza, obowiazki, prace, szkole, buduje dom miszkam nie w polsce nie umie sie z tym pogodzic wlasnie ze nawet nie sprobowalam, tak jest ze wszystkim, ciagle podinam sobie skrzydla, jestem typem samotnika, domatora, lubie imprezy od czasu do czasu ale nie az tak czesto, chzba zemna jest cos nie tak :-(