Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona wqrwiona

Wrrr ja siedze w domu a on baluje...

Polecane posty

Gość ona wqrwiona

Jestem wkurwiona moj chlopak jakies kilka h temu wyszedl z domu .. wrocil 5 min temu podpity i znowu wyszedl... A ja siedze jak...... w domu...Rozumiem ze moze sie napic ale moglyby zaproponowac zebym z nim poszla... a on uwaza ze nic w tym zlego nie ma .. a po 2 jestem w 2 miesiacu ciazy- wiadomoz e alkoholu bym nie pila

Gość to wyjdź do swoich
znajomych.

Gość ona wqrwiona
taa w dodatku nie zone!! to tez mnie dobija!!!!

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
to co niechce sie ozenic ? moze woli balowac niz zajac sie rodzina ;/ ile masz lat a ile Twoj chlopak? moze nie dojrzal jeszcze do tego ze takie numery wywija

Gość ona wqrwiona
TA JAKBYM JESZCZE TU JAKIS MIALA!! przeprowadzilismy sie!!! i tu tylko on ma znajomych ja 1 kolezanke ktora pewnie juz spi po pracy:(

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
nieladnie z jego strony , zrob mu awanture i postaw sprawe jasno

Gość awantura to kiepski
pomysł, nie lepiej normalnie porozmawiać o problemach?

Gość hooooohooooooo
sama gdzies wyjdz i wroc na nastepny dzien i powiedz mu ze bylas na tylu dyskach ze hoho i ze sie fajnie bawilas, wezmie go zazdrosc i od teraz wszedzie cie bedzie bral ze soba zebys sama nie wychodzila

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
nie chodzilo mi do konca o awanture taka zeby sie klucic tylko , tak zeby zobaczyl ze ja to wnerwilo i zabolało , zeby po czul ze zrobil cos zle.... i nie czul sie bezkarnie.

Gość ona wqrwiona
awantury mu nie zrobie............ bo po co!! no chyba ze wroci zataczajac sie!!! Wiem ze spedzamy duzo czasu razem ale to ze ejstem w 2 miesiacu ciazy nie oznacza ze musze siedziec w domu!!! Moglby ze mna isc do kina czy na spacer czy nawet na impreze do clubu przeciez pic nie musze!!!

Gość ona wqrwiona
hmm nie bede wychodzic z domu na noc!! O wtedy sie awantury zaczna!!! poprostu marzy mi sie jakis fajny wieczor nudzi mnie ta monotonia!! i wqrwiaja jego znajomi!!!!

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
a ile masz lat ?????? i on ??

Gość ech tak to jest z niedojrzalym
gnojkami, serio trzeba bylo najpierw poczekac az on sie wyszumi, dorosnie, potem dopiero ciaza..bo co bedzie jak on cie bedzie tak zostawial jak juz urodzisz? sama z placzacym dzickiem, problemami..zalamiesz sie ..bedziesz klocic miec pretensje a on prysnie jak to zwykle bywa ze szczeniakami..ja uwazam, ze mezczyzna do 30 to kompletny gowniarz (i ma do tego prawo)..a niekorzy to i jeszcze paru lat potzrebuja zeby do ojcostwa i rodziny dojrzec..a i z niektorymi kobitkami (jakies 20%) jest podobnie...

Gość Boski Zigolo
na pewno poszedl posuwac inna panne dlatego nie bylo mowy, zebys ty szla z nim:p

Gość ona wqrwiona
ja23 on 29

Gość bozie jakas ty mloda ///
hhhhmmmmmmmmmmmmm

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
29 lat to dojrzaly facet , myslalam ze jakis gownniarz z niego ...

Gość chlopy to swinie
:o ja siedze w domu on tez i nawet sie nie odezwie :o

Gość ona wqrwiona
aha to ci wspolczuje.. Moj juz wrocil ... naszczecie sie nie zatacza ale ma humorek!az dziwny jest ciagle mi mowi komplementy:) az dziwne

mowi ci komplementy bo pewnie poznal jakas suczke, bzyknal ja i teraz jest mu wstyd wiec cie komplementuje !! :D :D

Gość marlut
o boże,jak by mój tak zrobił to zastałby puste mieszkanie.

ja bym zrobila tak: wchodzila w necie w jakies randki, przyloty czy cos tam ,zeby jutro jak wstanie do kompa zobaczyl co robilas jak go nie bylo, a jak sie spyta czemu flirtowalas z innymi facetami to powoedz ze sie nudzilas sama w domu bez niego, to szukalas rozrywki :)

na mój gust to prowokacja....ale jeśli nie....to ci odpowiem, że dobrze zrobił....też uciekłabym od Ciebie :o i w żadnym wypadku nie zabrała na balety........bo popsułabyś całą zabawę🖐️

glupi huj z niego i tyle, a jak sie dziecko urodzi to bedzie codziennie uciekal od obowiazkow "na piwko"

s ku r wiel ! ja sie z moim poklocilam i nie odzywa sie do mnie od godziny 14 40 ;/

Gość zadam teraz głupie pyt.
A POWIEDZIAŁAŚ mu, że chcesz gdzieś z nim wyjść? Czy tylko miał się DOMYŚLIĆ???

Gość vdfgfgsdgfs
twoja wina ze takiego sobie wybralas, moj tylko raz by sprobowal tak zrobic....juz by mnie z nim nie bylo,a tak jak idziemy to razem albo obydwoje siedzimy w domu kolejna rzecz to tez twoja wina bo mu na to pozwalasz,potem bedzie jeszcze bardziej toba poniewieral...zastanow sie nad tym wszystkim