Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

black velvet

Piekąca sperma?

Polecane posty

Zaraz po stosunku, kiedy tylko mój partner skończy we mnie, strasznie piecze mnie w pochwie. Co to moze być? Ból jest niesamowity. Takie nieznośne pieczenie. Gdy kiedyś stosowaliśmy prezerwatywy, nie było czegoś podobnego, dlatego teraz wiem, że to przerz jego sperme. Co moze być powodem? |Dodam, ze on pali i je umiarkowanie przyprawione potrawy...

Black Velvet, podejrzewam że podczas stosunku nabłonek twojej pochwy uległ przetarciu. W sytuacji gdy do powstałych miniaturowych ranek dostała się sperma, uczucie pieczenia jest normalne. KlauDDynka69, nigdy w życiu nie spotkałem ani w realu ani na forum kobiety która miała by uczulenia na spermę. Cichuteńka, nie sądź abyś nie była sądzona.

\"Uczulenie na spermę jest rzadkim zjawiskiem, aczkolwiek może się zdarzyć. Spowodowane jest nie przyswajalnością białka zawartego w spermie mężczyzny.\"

cichuteńka: ciezko sie kochac z MĘRZEM:) jak juz mozna z MĘŻEM:) a moze powinnassobie zrobic badanie w kierunku grzbicy pochwy? powiedzmy ze nie obcy mi ten problem:(

hm. napewno może tak być (znane z życia ;) ) też się zastanawiałam, a nawet niepokoiłam "whats up ?!" grzybica to chyba osobna sprawa :? swoją drogą ja na tym wyszłam śpiewająco.