Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milczek44

Jak sobie z tym poradzic?

Polecane posty

Moja dziewczyna podczas penetracji odczuwa ból w pochwie, własciwie zaraz po włozeniu.., ktory uniemozliwia Nam dalsze pieszczoty. Myslelismy na poczatku ze moze pozycja zła, ale to nie to.. teraz sie okazało ze mniej, lub wcale boli ja gdy robimy to bez gumki.. ale stosunek przrywany nie wchodzi w gre.. Co z tym fantem zrobic?

niech stosuje pigułki...albo wstrzemięźliwość;) poza tym są różne żele nawilżające....

Gość iiiiiiiii
cichuteńka - dziwaczka? że boli ją nazywasz ją dziwaczką? sama jesteś dziwna.. ;/ do milczek44 - idź z dziewczyną do ginekologa, to może byc jakieś schorzenie, może wystarczą na to tabletki lub antybiotyki, albo po prostu nie rozgrzewasz jej zbytnio i podczas wkładania penisa jej pochwa jest sucha, dlatego odczuwa ból.. zastosuj żele... jak nie pomoże to idź do ginekologa z nią..

Gość balantajsa
zastosuj minetkę. poliżesz ze 30 minut to będzie ślizgać się tak że będzie super. tylko wyliż dokładnie cipeczkę i dookola

hmm,. własnie z wilgocia nie jest zle.. myslicie ze moze to byc spowodowane tym, ze moj członek jest lekko odchylony w dół? ona twierdzi ze pociera tylnia scianke np. podczas pozycji misjonarskiej, to moze byc to, czy raczej nie pozostaje nic innego jak isc go ginekologa?

Gość taka jedna bidulka
ja biore tabletki z wilgocia nie mam problemow a boli mnie od poczatku tak ze dalej nie moge bo mnie szczypie ;/ i to bez gumy on ma lekko skrzywionego to przez to?

Gość KuleKuleMule
Pewnie ma małą szparkę a Ty wielkiego i dlatego boli, kup krem nawilżający

Gość KuleKuleMule
a jednak to przez skrzywionego, wyprostuj go

może masz za dużego Pamietaj że pochwa ma 10-12 cm dlugości i jak jest młoda i nie wkładała żadnych przedmiotow podczas masturbacji to pochwa jest nie rozciągnięta dlatego boli.Przed włożeniem nawilż penisa.Ona musi zdawać sprawę z tego że jest wszystko z`nią OK ,bo jak się spina to pogarsza sytuację.Pokaż jej że z nią wszystko jest w porządku .Niech sobie włoży jakis przedmiot np. wibrator tak głęboko zeby nie bolało Zaznaczy jak głęboko wchodzi i zmierzy i porowanacie z dlugoscia penisa. Pamiętajcie że podczas stosunku gdy ci jest dobrze dobijasz fiutem i nawet różnica 1 cm może boleć ,ale to jest przejsciowe jak ona zrozumie skąd ten ból jest.

Gość . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . .

Jakiś tam facet :) - jestem dziewczyna od Milczka :D - mnie nie boli bo za głęboko tylko bolą ścianki - a tłumaczyłam temu mojemu wariatowi, że to może być tylko tak na początku, że cipcia nieprzyzwyczajona, że gumki używamy, że rzadko współżyjemy, może przejdzie jak będziemy się częściej kochać, a jak nie to wtedy ja będę się martwić, a on już teraz panikuje :D

Gość a tam pierdolisz
🖐️

Gość Rydzyk jest dżezzy
Rydzyk jest dżezzy mówi grzech grzech grzech grzech !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teoretycznie, słyszałem od lekarza, że błona może nie pęknąć do końca. Wtedy zostaje, albo ją dobrze rozerwać samemu, kilkoma mocnymi pchnięciami, albo iść do ginekologa. Tak, czy inaczej, chyba najlepiej byłoby iść do specjalisty, niech sprawdzi. Może to być anatomiczna przyczyna. Powodzenia