Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsokiwe

PRACA W ANGLII

Polecane posty

Gość jsokiwe

Dziewczyny chcecie sprobowac innego zycia? "Moja" rodzinka szuka aupair (od wrzesnia). Z czystym sumieniem moge polecic, pracowalam u nich caly rok. Super atmosfera, swietni ludzie, fajne zarobki (nawet jak na aupair), luksusowe warunki, duzy dom z basenem :-) Odpowiem na wszystkie pytania. Chetnych zapraszam do pisania na moj mail; logos17@op.pl

Gość Nie masz blizszych znajomych
Rodziny, kolezanek? na forum chcesz naiwna znalezc? hmm ..interesujace......

nie polecam jechać do UK jako au-pair, bo angielskie dzieci sa wyjątkowo rozpuszczone i zle wychowane ;/ byłam i nigdy wiecej (wytrzymalam miesiac)

Gość dokladnie tak samo
a kto powiedzial ze to bedzie praca w UK. A poza tym to ze Ty na taka rodzinke trafilas nie oznacza ze wszystkie dzieci sa takie bo to tak samo jakby powiedziec ze kazdy polak kradnie...

Gość spaggia.
A myslisz, ze dzieci we francji czy wloszech sa inne? Na zachodzie kobiety rodza dzieciaki, wracaja do pracy i ciezar przebywania z nimi i wychowywania spada na nianie.

Gość mam pytanie takie
nabiera was ,czuję jakis podstęp,uwazajcie dziewczyny!!!

Gość nikogo nie nabieram
czemu musicie być takie wredne :-O moi przyjaciele, u których pracowałam prawie 2 lata szukają kogoś i po prostu chcę im pomóc i znaleźć kogoś odpowiedniego Oferta aktualna. Chetnych prosze o kontakt na mail