Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czego wciaz mi brak

Dlaczego nie ma dziewczyny dla mnie ?

Polecane posty

Gość Dar0
Ja mam 19lat i tez jakos kiepsko w tym temacie niekiedy dziewczyny dawaly mi znaki ze sa zainteresowane blizszym poznaniu to kiedy ja juz z nadzieja lece do takiej ze moze cos bedzie to one ....nie wiem czy je strasze czy same nie wiedza co chcą ale pozniej widze brak zainteresowania w moim kierunku ......

o urwanie nogi?:P ty kolego to co ty na tym stole wyprawiales co?:D jeszcze w gre wchodzi podloga tyle ze za twardo neistety:o

czyli mowisz o plenerze?:D wyprobowane przeze mnie i jedynie na co moge narzekac to na pajaki i robaki:P:o a jeszcze lepiej jak ejst slonce, a czasem wiatr zawieje, cieplutko i nagle taki dreszczyk przechodzi, ahh:D

szczerze znienawdziłem sukinsyna, chooociaż.. jakby mnie tak użarł w dupsko w trakcie, to może bym szybciej pracował lędźwiami hehehe

Gość Dar0
klocilbym sie ......

heh no widzisz:P tyle ze jesli chodzi o takie sprawy albo generalnie jesli chodzi o mnie to ja moge kogos znac tylko 4 minuty a i tak powiem co lubie, jak i gdzie:o ktos na ulicy mnie spyta a ja bez krepacji odpowiem:P

Gość Dar0
tylko komar a gdzie inne owady ??:D

Gość ona18__
bo wszystko jest dla ludzi:P

Gość Dar0
przynajmniej by ci spuchł i byłoby lepiej :D a ze bys mial orgazm to bulu bys nie czuł :D:D

Gość Dar0
fajna, to fajny masz charakter....poki sie na kims nie przejedziesz

heh, życie mnie nauczyło, żeby nie za dużo nie ufać, zbyt wiele razy się naciąłem. Jak z tym komarem, nie ufam mu, że chciał tylko odpocząc na moim udzie :)

ja nie umiem odroznic komu moge zaufac, komu nie nie umiem tez odroznic kto jakie ma wobec mnie zamiary:( dobra mniejsza o to, teraz ludzie pomozcie mi jak mozna usunac historie ze stron internetowych! bo jak jutro mi mala siostra tam wejdzie to szoku dozna:P

Gość Dar0
ale pewnie on nie chcial sie w wbic w ciebie tylko po poprstu zabardzo ruszales udem...:D