Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czego wciaz mi brak

Dlaczego nie ma dziewczyny dla mnie ?

Polecane posty

przypomniał mi się pomysł mojej dawnej znajomej, wzór od ucha, przez całe prawe ramie po czubek serdecznego palca. Tatuażu bym sobie nie zrobił, ale inni? Prosże bardzo, rób ze swoim chciałem co chcesz :)

bo ja jeszcze chce sobie na reku od lokcia do nadgarstka po zewnetrznej stronie wytatuowac - nic tak naprawde sie nie konczy ale to po francusku moja blizniaczka ma taki tatuaz i bardzo mi sie pdooba a ona sobie zrobi znak zodiaku w tym samym miejscu gdzie ja mam:) chce rowniez sobie za uchem cos wytatuowac, ale wlasnie nie wiem co, cos malego, musze wymyslec cos:P

ojej taki dlugi to nie ja widzialam taki dlugi wyor, jakby lodyzka od rozy z kolcami, od kolana, do piersi, po lewej stronie, ale to za dlugie bylo

Gość Dar0
ja sobie robie napis viverse est militare na plecach duza czcionka i chyba to bedzie gotyk

Gość Dar0
moj oznacza " zycie jest walką"

oj a czmeu takie cos chcesz sobie zrobic?:) a podobaja wam sie kobiety z tatuazami?:) mi sie faceci bardzo podobaja:D a jak na reku facet ma tatuaz i koszule elegancka biale i rekaw do polowy podwiniety to ja sikam:D

Gość Dar0
mi tak wyglada to sexy :D

Gość Dar0
nom fakt najbardziej mi sie podoba u lasek jak maja napisy wydziabane obojetnie czy to gotyk czy cos innego

wydziabane:D dobre:D mi sie tez napisy u faceta podobaja:) swietnie moim zdaniem wyglada cos na lydce, z tylu na srodku:D ahh:D

Gość Dar0
na plecach blizej tylka tribale tez mi sie podobaja

Pytasz czemu tesserakt? Bo trudno jest dojrzeć to, co za nim się kryje. Jest równie skomplikowaną konstrukcją jak ja, aczkolwiek wydaje się prosta. Pozory zawsze mylą ;)

whateva, 2 rano, ja się zastanawiam co ja tu k... robię? Pierwszy raz uczestniczę w jakimś pieprzonym web gadu :D

Gość Dar0
czemu dola ?? co do dziary sa gusta i gusciki ;] mi akurat sie podobaja ;]

fakt, wróciłem z piwka, jeszcze trochę popiłem, zacząłem świrować. tesserakt działa, pfff.. czas spać.

Gość Dar0
fajna to nijak ma sie do twojego nicku .....co do tego ze jestes sama to nie ubolewaj nad tym tak jak ja ;] i jakos sobie radze a co do beznadziejna to juz bym sie kłocil

no ja tez jakos sobie radze, z naciskiem na slowo jakos:( smutno mi jest keidy tak sama siedze przed kompem, dupa mi rosnie, nie mam nawet z kim wyjsc, bo nie mam tu kolezanek zadnych:( poznaje powoli ludzi i dzis napsialam do 4 pannic czy maja ochote jutro na balet to oczywisice zero odzewu:( idzie sie zalamac:(