Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasja1983

nienawidze facetow

Polecane posty

Gość Poznaniak85
ofe rma wiem jaka jest moja liga i do jakich startować ma sens...kobiety mają wyprane mózgi przez gazetki w stylu Cosmo że mogą mieć każdego itd jeżeli jesteś średnia to masz szanse na średniego ! itd

no wiesz jezeli mialabym szukac kogos na swoim poziomie,to bym dlugo szukala,dlatego nie piszcie nic o obnizaniu wymagan,bo bardziej sie nie da:O

abyss whister to ja kobiety maja wg ciebie tak wyprane mozgi to co robisz na kobiecym forum jakos umiem sobie wyobrazic,ze jestes pryszczatym nastolatkiem,robiacym sobie na boku dobrze:O wybacz ta bezposredniosc,ale zmuszasz mnie do chamstwa na twoim poziomie i nie prowokuj!!

wiesz twoje wypowiedzi lepiej pomijac,bo wyczuwam kolejne wcielenie jarka a na takie cos szkoda nerwow, wiec zycze ci dobrej nocki

Gość do kasja1983
ja jestem gites wpadnij na podkarpacie:D

no kurde dawaj zobaczymy czy potrafisz być chamska a o moim poziomie to zapomnij bo tobie jeszcze do niego dużo brakuje, a na babskim forum nabijam się z takich kretynek jak ty

Rety, takim słownictwem tu sypiecie, po czym piszecie, że nie widzicie swojej beznadziejności... no ja widzę, Abyss aż widzę tę pianę na ustach, jak piszesz swoje posty. Z takim podejściem do kobiet, to już zupełnie nie rozumiem, po co sobie kobiety szukać. Chyba tylko kota pozostaje kupić.

a ja po postach tego wyzej ;) niestety rozczarowuje sie z druga strone,ze jest gorzej niz myslalam :O

pianę mam i owszem ale to dlatego że piwko świerze w kufelku się pieni:P a słownictwo używam knajpiane bo inaczej tu się nie da:P

Gość Dop******lam dziś każdemu
tylko spokojnie jest noc

no kurde widzisz a twoje posty potwierdzają tylko moje wcześniejsze obserwacjie kolejna dołączasz do gównianej wiekszości

no i jak ci ulzylo to moge sobie nalezec :P nawalil sie i odwagi nabral szkoda takich jak ty w takim razie zycze szczescia w zwiazku homoseksualnym :)

Średnio interesują mnie Twoje obserwacje :o A co do tematu, to autorce proponuję przeczytanie książki "Nie zalezy mu na Tobie - koniec zludzen" - niby kolejny głupi poradnik, jak poznać, że facet chce się tylko zabawić, ale tym razem napisany przez faceta. http://www.4shared.com/file/32763720/ff638a4 e/nie_zalezy_mu_na_tobie_-_koniec_zludzen.html?s=1

Po twoich wypowiedziach jakos nie widziałem żebyś napisała coś konkretnego tylko slogany wyjęte z brukowców, masz wymagania fajnie a co w zamian bo jakoś o tym nie czytałem

no widzisz najpierw mnie wyzywasz od pustakow, kretynek,a nie masz zadnych podstaw tak sadzic. cokolwiek bym nie napisala, to zaraz to skrytykujesz , wiec po co to?? pisalam ,ze mialam wymagania na swoim poziomie, ale niestety jestem za granica, trudno takiego Polaka znalezc...w koncu znizylam wymagania do zera czyli; brak wyksztalcenia, wyglad obojetny, wlasciwie nawet mi sie nie podobal, wiec postanowilam postawic na charakter, a tu lepiej sie dluzej nie rozpisuje, co za koles, bo az brak mi slow i naprawde probowalam, ale nie bede z kims kto mnie nie szanuje i chyba szuka glupszego od siebie i jakos nie uwierze jak ktos sprobuje mi wmowic, ze te rzeczy nie sa dla niego wazne, ludzie dobieraja sie na zasadzie podobienstw i jezeli sam jestes po studiach to nie wybierzesz sobie dziewczyny po zawodowce, no wyjatkiem moze byc \"wielka milosc\",chociaz chcialabym zobaczyc jak funkcjonuje taki zwiazek... i niestety tez mi nie wmowisz,ze faceci nie maja wymagan; czasami mysle ,ze nawet wieksze; bo dziewczyna jak sie zakocha, to czesto te wymagania znikaja, to co wczesniej oczekiwala, a u faceta to jest chyba jednak takiej \"przypadlosci\" nie zauwazylam

Gość a ja jeszcze przypomnę
jedną z najważniejszych zasad kafe: każdy facet prędzej czy później zdradzi. :classic_cool:🖐️

Kolejny temat z cyklu "jacy to faceci nie są źli". Napiszę tylko jedno, każdy medal ma dwie strony. Może źle szukasz, niewłaściwie wybierasz i podobają Ci się właśnie Ci "nienormalni". A normalnych olewasz, bo Cię nie pociągają. Tak sobie gdybam. Aha, żeby nie było nieporozumień - ja też jestem ten "nienormalny", ale kurcze, mnie jakoś nie chcą ;). PS Hehe, trzeba coś czasami skrobnąć na kafe :P.

No widzisz komiczne, nie zawiodłem Cię :P. Ale z drugiej strony - co to za życie ?! :D