Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasja1983

nienawidze facetow

Polecane posty

Gość kasja1983

poznaje wprawdzie roznych facetow,ale kazdy beznadziejny albo zajety i jeszcze bawic sie chce:(nie wiem co jest ze mna nie tak ze nie potrafie przyciagnac nikogo normalnego ale zalamuje juz rece:(((((

Gość Poznaniak85
obniż wymagania to znajdziesz fajnego...ale jak się marzy piękniś to nie dziwota

Wiesz... Takie stwierdzenia nie biorą się z kosmosu;] Musi być jakaś przyczyna, ktoś Cie zranił? Zachował się nie fair? Uwierz, że jest mnóstwo facetów, którzy doceniliby Ciebie taką, jaką jesteś. Trzeba tylko się dobrze rozejrzeć;)

Gość andromeda*
wlasciwie zawsze ktos traktuje mnie nie fair,po prostu na takich trafiam ale potem to jeszcze ja mam sie czuc winna

Gość ona_85
prośba o obniżenie wymagań jest dzisiaj dość częsta, jak dla facetów wymarzoną sytuacją by było gdybyśmy obniżyły wymagania do 0 :O

Gość nefretetetyu
ja nienawidzę takiego jednego :( Tak mnie zranił :( Nie umiem sobie z tym poradzić... Serce mi pęka :(:(:(

Gość Poznaniak85
w 99% przypadków samotnych koleżanek problem jest ZAWSZE ten sam..mają adoratorów ale chą "ładnych" a po taki ładny ma się z przeciętną wiązać skoro może mieć piękności i to na pęczki ?

kazdy chce sie bawic,to jakas moda chyba,znam ten typ-kolo 30tki i dalej sie nie wyszaleli :O ja obnizylam wymagania do zera i co chuj jeden tez myslal ,ze mnie w bambuko zrobi,nie wiem co on sobie wyobraza,ze glupsza od siebie znalazl!!:[[[[[[[[[[[[[ jak wniosek z tego: nie warto obnizac wymagan, bo jak chuj to chuj,nic z tym nie zrobisz,trzeba dac sobie spokoj i dalej czekac:O sorry za przeklenstwa ,ale tu innych slow uzyc sie nie da

Gość kasja1983
ja wlasciwie juz sie wyleczylam z tego ktory najbardziej mnie ranil choc pewnie nie do konca:(ale ciagle pojawia sie ktos kto chce zagrac na moich uczuciach:(((

Wiecie jaki jest wasz błąd? Poznałyście kilku palantów i zaraz usilnie myślicie, że wszyscy tacy są. Zimnich ludzi, zachowujący się nie fair spotyka się u obojga płci, więc ja bym nie różnicował tego według płci.

poznaniaku to nie jest prawda,wyglad wystarczy przecietny jak mnie to juz wkurwia, koles ,ktory soba nic nie reprezentuje jakis po zawodowce,mysli,ze sobie na wszystko pozwolic

Gość ona_85
no i dlatego ja nie mam zamiaru obniżać wymagań :D No cóż już kilka męskich dum obraziłam, ale takie życie. Panowie niestety są dzisiaj tacy jacy są i ja nie mam zamiaru się dla nich zmieniać. Niech oni się trochę pomęczą :P

Gość Denn
A ja odwrotnie

Gość ofe rma
no co ty poznaniak chciałbyś żeby dziewczyny na brzydkich leciały. a tobie się brzydkie podobają? no wybacz, ale jednak kobietę powinno coś w mężczyźnie pociągać. a skoro wokół same pokraki to nie ma się co dziwić że biedne kobitki trochę się czują sfrustrowane.

abyss whister czy ty czasami nie miales wczesniej pseudonimu "jarek"??jestes tak beznadziejnie tepy jak on :O

Gość kasja1983
no tak przeciez jesli z poczatku obnizy sie wymagania to w pozniejszym czasie juz wogloe nie bedzie mozna ich miec

Gość ona_85
Abyss Whisper chyba też poczuł się urażony :P ech prawda bywa bolesna :P dzisiejsi faceci są beznadziejni :O

Gość Denn
Jestem nawet przystojny mam 20 lat,ale dziewczyny nie mam. niestety

no jurde wyobraź sobie że nie a powiem wiecej to wy jesteście tępe jakoś czytając wasze wypowiedzi można tylko do takiego wniosku dojść

niezależny obserwatorze------------> takich tekstów się po tobie nie spodziewałam😴

Gość Dop******lam dziś każdemu
w dzisiejszych czasach można wszystkiego się spodziewać

wyobraź sobie że nie czuję się urażony jakoś ja swojej beznadziejności nie odczuwam w przeciwieństwie do beznadziejności praktycznie 100% kobiet na wszystkie które znam sensowne są 3 (słownie trzy)

Gość kasja1983
no coz obserwator na takie rzeczy to zasluzyc trzeba a jak jaka od razu do paszczu bierze to bez komentarza!

Gość qrwa zycie jest
jakie jest ;)... a faceci no cuz wiadomo ... ch*je ... więc nie rozumiem dlaczego ktos sie dziwi ze oni lubia jak ich sie smakuje i to jak najszybciej ... ciebie to dziwi ? ;) .... dziwne ... ja tak ogolnie biorąc uwielbiam facetów ! :) zdecydowanie wole ich od głupich bab które od lat pierd**ą bzdury z których tak naprawdę nic dobrego dla innych kobiet nie wynika ...