Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BaskaMala

bezradna dojrzala kobieta..

Polecane posty

Gość BaskaMala

Witam wszystkich niespiących ;) siedzę i czytam Wasze wpisy i nie mogę się powstrzymać o zapytania o opinię na temat toksycznego faceta......, który swego czasu był blisko i jak to najczęściej bywa teraz blisko już nie jest, a ja mimo tego że minęły 2 lata staram się na milion różnych sposobów zapomnieć i przede wszystkim przestać o nim mysleć, na próżno :( może napiszecie parę spostrzeżeń?

Gość Dziwne_uczucie
Przestań się starać zapomnieć. Jak się niedawno przekonałem, czym bardziej starasz się o czym zapomnieć, czy czegoś pozbyć, tym bardziej Cię to dręczy. Trzeba wpleść to "między wiersze" tak żeby najmniej zawadzało - nic więcej.

duzo o nim opowiadaj komus zaufanemu. W ten sposob wyrzucisz to z siebie.

Gość Dop******lam dziś każdemu
zapomnieć się nie da tylko uciszyć na tyle żeby nie przeszkadzało tak bardzo w dalszym życiu

Gość BaskaMala
dziekuje:) wiesz, wplatam to od dawna w zycie i ciagle ludze sie, ze mi przejdzie , niestety te uczucie jest toksyczne i wraca jak bumerang. Okropność, mam żal sama do siebie za swoja slabosc

to powieś jego fotę- najlepiej oszpeconą na ścianie i patrz na niego dopóki ci się nie znudzi oczywiście pod spotem lista jego wad:)

Gość BaskaMala
Sówko, nie muszę go oszpecać, jego czyny same to robią, jest poprostu draniem..uroczym draniem, wiem, że nic z teg by nie wyszlo, wiem, ze to totalna abstrakcja i nigdy nic juz z tego nie bedzie ale przeraz mnie fakt, ze od tak dawna walczę z tym uczuciem, myslami i ciągle przegrywam.