Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JolkaJolanta

HELP!!! Muszę Wam coś opowiedzieć!!

Polecane posty

Gość JolkaJolanta

- Jestem strasznie wykrzywiona, wogóle czuję, że mam kręgosłup skrzywiony w lewą stronę - o tak! Oooo nie ja sie nie nadaje, nie, nie no kurde, włosy mi gdzieś latają na z tyłu do przodu, jeeej, wszystko mi grzechocze, nie! mi się nogi trzęsą, ja nigdy w życiu nie ćwiczyłam, przecież zawsze byłam zwalniana z wf-u. O rety to jest masakra! Ta pani tutaj ona nas ja już wezwałam lekarza tu do posesji, ja mam świeczki w oczach, to jest przemęczające, o jak ja wyglądam! ło Boże kochany. Ojejku to jest ja już jestem taka zmęczona, ja dawno tak nie ćwiczyłam, jeszcze te maty śmieszne ojejku, nogi mi się ślizgają. Nie! to jest okropne! Aż mi niedobrze. Ojejku jakiegoś psa, foki udawać. Ja to nie wiedziałam, że joga jest aż tak ciężka. O rety, nie ja to oszukuje, przecież ja nie robie tego tak jak powinnam, ja to cały czas oszukuje, tak żeby najmniej nie ucierpieć i tak żeby mnie nic nie bolało. Przecież ja bym tak robiła jak ta, ja nie wiem jak ta pani ma na imię, to przecież ja bym dzisiaj w szpitalu wylądowała, o rety aż aż mi woda leci z oczu! Ja niewiedziałam, że to aż tak jest! Dzień dobry Wielki Bracie! Mnie rodzice nauczyli kultury, ale ja to muszę się wygadać, ja czekam na pytanie. - Dzień dobry! - Dzień dobry! - Własciwie to powiedziałaś już wszystko. Ale może jednak znajdziesz jakieś pozywtywne aspekty jogi? - Jakie pozytywne jak mnie brzuch boli i kręgosłup i nogi i wszystko i włosy mnie nawet bolą, a o paznokciach nie wspomnę. Przecież ja niemogłam usiąść jak ten piesek bo mi się paznokcie wrywały w tą matę, to jak ja mam ćwiczyć? O Boże drogi! Pozytywne aspekty? Nie wiem, może teraz chyba bedą, znaczy tak - mamy usiąść i tutaj się odprężyć, może tego potrzebuję. Ja zawsze przez całe życie oszukiwałam na wf-ach i tak dalej, nie i teraz też ide tutaj pooszukiwać bo ja tego ćwiczenia nie zrobię. Boże ja sobie powyrywam z głowy, ja tylko tam patrzę na te lusterka, czy dobrze wyglądam jak wykonuję te ćwiczenia. Przecież jak mi włosy się, jeden w tą stronę, a drugi w tą to ja wogóle nieee... schować się tylko. Ja nie jestem właśnie tak dziewczyna sportowa, Ja w o to jest mój jedyny dres w moim życiu dres, pierwszy i ostatni, nie mam adidasów, tak jak powiedziałam wcześniej, to znalazłam w jakimś worku na śmieci, kiedy schowałam to już 5 lat temu, teraz znalazłam, wykopałam i wzięłam tutaj do tego Big Brothera, a tak to ja w takich rzeczach nie chodzę. Kurde, ale joga. Uuuuu ja to powiedziałam, że wszyscy wylądujemy w szpitalu i będziemy później siebie obserwować tutaj Big Brother 4 będzie prowadzony w szpitalu, bo wszyscy wylądujemy chyba, znaczy bynajmniej ja, może o tak. Jejku naprawdę, boli mniewszystko, a może to jest to, że dawno nie ćwiczyłam, chyba dlatego. - No właśnie, może Jola spróbuj jednak się przełamać? - Dobrze, jak Wielki Brat tak chce, spróbuję, nie obiecuję że że że wyjdziemi to dobrze, ale spróbuję, jak tak ma być, no, chyba tak, co nie? - Wielki brat nie nalega, ale zachęca. - Ja ja wiem, ja powinnam słuchać Wielkiego Brata, bo ja powinnam dbać o swoją figurę, prawda? I tu nie tylko dieta pomoże, także ćwiczenia, może naprawdę powinnam się wziąć za ćwiczenia. A wogóle po wyjściu z tego programu chciałabym zapisać się na naukę tańca i wteyd bym właśnie i to jest takie ćwiczenie, prawda? I bym ćwiczyła, dbała o figurę i bym później jakoś tam wyglądała. A tak to tutaj się roztyję i wogóle, hehe nie wiem co będzie bo tutaj cały tu się je. Ale tak, ale ćwiczenia na pewno, ma Brat wielką rację. - No to Jolu dołącz do ćwiczących. - Biegnę, aaa dziękuję za odpoczynek, przynajmniej miałam jakąś przerwę, bo oni tam mnie masakrują. Do widzenia!

Gość masakra.masakra.masakra
no i?