Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość close to me

Co kobiety myślą o facetach którym dały kosza ?

Polecane posty

Gość close to me

że nieudacznicy? frajerzy itd?

Gość ofe rma
no raczej nie supermani.

Gość nie zawracam sobie głowy tym.
zawsze był jakiś powód, ale nie uważam za frajera kogoś kto do mnie startował. bo poza wszystkimi wadami, to zawsze jakiś plus :-)

Gość Poznaniak85
mnie wkurza tylko jedna cecha u kobiet..po jaką cholerę wy potem chwalicie się koleżanką kto do was startował i kogo spławiliście ? potem te durne koleżanki na ulicy/uczelni/osiedlu przyglądają się temu facetowi jak małpie w zoo ....chciałybyście aby cała szkoła wiedziała, że facet do którego startowałaś cię olał ?

Gość ofe rma
eeeee, wkurza cię u kobiet coś zupełnie innego. to mianowicie, że cię nie chcą. a to że narzekasz na "za duże" wymagania, na to że koleżankom opowiadają, że coś tam pewnie jeszcze jest tylko sprawą wtórną. no ale popatrz na siebie z odrobiną krytycyzmu i przestań się wreszcie wygłupiać to nie będą się z ciebie laski śmiały.

Gość czysta wyborowa
nic o takich nie mysle. bardzo szybko o nich zapominam

Gość raczej z sympatia
chyba ze jakis dupek i cham, ale na ogol kosz, bo nie ta dlugosc fali byla, mozna zostac przyjaciolmi

a co mnie obchodzi co sobie myśli taka laska, swoją drogą to ja was nie rozumiem to jak wy strtujecie do kobiet że wam dają kosza

Gość ofe rma
"nic o takich nie mysle. bardzo szybko o nich zapominam " i to jest chyba najprawdziwsza odpowiedź. i to tłumaczy też pewne zachowania spławianych facetów. ich namolne nagabywanie a niekiedy nawet chamstwo. bo taki facet zdając sobie sprawę że dla babki która mu się podoba jest nikim woli już byc chamem niż nikim. przynajmniej jakieś tam te emocje wzbudzi, nie będzie jej zupełnie obojętny.

oferma to tylko pogratulować facetowi debilizmu wrodzonego połączonego z idiotyzmem nabytym, jedyne co udowodni to to że jest śmieciem

Gość jak to co
wiadomo przecież jak dały facetowi kosza to facet zbiera śmiecie niestety ... przynajmniej do momentu jak odda kosz komus innemu ;)

Gość ofe rma
"oferma to tylko pogratulować facetowi debilizmu wrodzonego połączonego z idiotyzmem nabytym, jedyne co udowodni to to że jest śmieciem" no a ty co chcesz udowodnić swoim chamstwem?

Gość Dop******lam dziś każdemu
wiadomo co w koszu się znajduje nic dodać nic ująć

Gość Poznaniak85
oferma po co piszesz i udajesz faceta ? mi koszy nikt nie daje bo nie mam czasu na kobiety, a wymagania to maja kobiety i to do tego z kosmosu :D

ja nic nie musze udowadniać ja traktuję tylko ludzi tak jak na to zasługują i jak obecny poziom wrednosci mi na to pozwala, a i owszem jestem chamski co wiecej jestem z tego dumny

Gość ankietka ...
ja to od razu zapominam takiego ... :O I w ogóle o nim nie myślę ... :O eh a po latach ... zastanawiam się skąd znam tą twarz .. :O i dlaczego takiego przystojniaka nie pamiętam ... :O

Gość Dar0
ankietka> a potem sobie w brode plujesz ??:D

Gość brunatna nimfetta
Ja szczerze: tez szybko zapominam o tych ktorym dalam kosza. Nie mam o nich zadnego zdania ani negatywnego ani pozytywnego. Od paru lat jestem szczesliwa mezatka a ze na czole nie mam wypisane "zajeta" to od czasu do czasu podrywy sie zdarzaja. Zwykle jestem uprzejma i stanowcza i o ile gosciu nie jest szczegolnie namolny to szybko zapominam o sprawie. Jak zas robi sie szczegolnie namolny czy podrywa na desperata no to jestem zlosliwa i niestety obgaduje go przed wszystkimi znajomymi. A ze mam poczucie humoru to smiechu jest niemiara...

Gość ofe rma
czyli tak samo jak ci o których pisałem. agresja zawsze ma swoje korzenie w kompleksach i chęci "udowodnienia" czegoś. nikt nie jest ordynarnym chamem "ot tak". szczególnie jeżeli ogólny ton jego wypowiedzi wskazuje na to że potrafi pisać "na poziomie" a chamstwo w wypowiedziach nie świadczy o ogólnym poziomie prymitywizmu ale jest zabiegiem celowym.

Gość ofe rma
"mi koszy nikt nie daje bo nie mam czasu na kobiety, a wymagania to maja kobiety i to do tego z kosmosu" wiem wiem, w sieci to prawie każdy jest rudolf valentino. gdzie by taki superman dostał kosza.

Gość ankietka ...
Teraz mi żal taki przystojny, inteligentny ... i jeszcze tak przeżywa po latach ... eh gdzie ja oczy miałam ... :O Mało tego nasza znajomość trochę (podobno) trwała, a ja prawie nic nie pamiętam .. nawet nie wiem, jak to się skończyło .. tak naprawdę .. Z tym, że wiem, że to moja wina... bo to zawsze była moja wina ... no i on przeżywa nasze spotkanie bardzo ... a ja nawet nie wiedziałam skąd znam tą twarz ... :O Jejku .. a co z innymi? Tymi przeciętnymi? Skoro takich przystojnych nie odhaczyłam w pamięci ... :O

Gość Dar0
ankietka to faktycznie wtedy musial wygladac nieciekawie skoro nawet nie wiesz ze go znalas ;]heh

oferma tylko dlaczego chmstwa upatrujesz w kompleksach, racja jest to zabieg celowy ale nie ma nic wspólnego z agresją a raczej z podkreśleniem pewnego problemu który w sposób kulturalny nie zawsze może być podkreślony, bo mówiąc kolokwialnie nie dotrze za cholerę

Gość brunatna nimfetta
Ja raz mialam taka akcje, ze dalam kosza facetowi i potem tego troche zalowalam. A nie moglam naprawic swego bledu bo on mieszkal za granica i w polsce byl tylko przez pare dni. dzien po koszu wyjechal... Jak poznalam mojego meza tez bylam bliska tego aby dac mu kosza, ale reka boska mnie powstrzymala od tego. I cale szczescie :)))

Gość Dar0
ja tez żałuje jednej dziewczyny a mogło byc tak pieknie w tej chwili a jest lipa

Gość ankietka ...
Niestety nic, a nic się nie zmienił ... Taki przystojny zawsze był .. :O Ale czy on jeden? :O klasę też zawsze miał ... a teraz jest na pierwszych stronach gazet .. a jak mnie zobaczył, to nie mógł dojść do siebie .. i to przez kilka dni .. (koleżanka z nim pracuje) Opowiadał jej o "nas", ale z tego, co jej opowiadał, to ja rzadko co pamiętam .. :O

Gość ofe rma
eh, nie będę cię przekonywał że mam rację bo ciebie nie przekonam a siebie przekonywać nie muszę. po prostu wiem to i owo o ludziach i wiem co mówie. agresja, chamstwo zawsze bierze się z gniewu na świat za to że jest inny niż byśmy chcieli. tylko że mało kto jest się w stanie do tego przyznać a jak się przyzna i przyjmie ten fakt do wiadomości to przestaje być agresywny i chamski.

Gość Dar0
to na pewno sobie nie powspominacie starych czasów ;]

oferma niestety tu się mylisz prosty przykład masz do wykonania robotę gonią cię terminy jesteś odpowiedzialny za projekt a część współpracowników ma to głęboko w dupie jeżeli pozwolisz im na luz to wykorzystają to bezwzględnie jak będziesz chamski to owszem będą się ciebie bali ale robota będzie wykonana i to nie jest agresja tylko zwykłe trzymanie za mordę bo jak ty nie przytrzymasz to ty za to bekniesz