Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna na maxaaaaaaaaaaa

PROSZE PRZECZYTAJCIE TO !!!

Polecane posty

moj facet dziadzieje ... uprawiamy seks a on w tym czasie film oglada ;| i gdzie tu mronatyzm? intymnosc? zaj**ista eortyczna atmosfera?/ ehh od tego jego zachowania odechciewa mi sie go nie daje mi tego co chce;/ seks nie jest najwazniejszy - fakt ! ale okazywanie uczuc tak ! ani nie przytula nie caluje .. mowi ze nie lubi .. a do seksu, minetek i lodow zawsze chetny ;/ lubie byc calowana po udach .. po szyji .. ramionach ,. a on mi tego nie daje 2 lata ze soba jestesmy ... on ma 20 i ja tez .. i gdy mowie ze z nim zerwe to on blaga na kolanach zeby nie bo mnie kocha i ze to nie jest powod do zerwania bo on juz poprostu taki jet

on raczej gowniarz jeszcze - no wlasnie gowniarz eh ja jestem jego pierwsza dziewczyna :( on sie nawet wstydzi za reke isc ulica bo ludzie patrza ;| Abyss Whisper - daje mu wszystko ! ale problem w tym ze on jest niedotykane jajo ! ani pocalowac ani czulego slowka szepnac bo zaraz ma dreszcze i gesia skorke i mowi ze tego nie lubi ;/

to rzuć go w cholere niech się zgłosi jak dojrzeje a teraz niech idzie pobawić się w piaskownicy tylko niech nie zapomni pieluchy

Abyss Whisper -wiem :( latwo mowic :( ale chyba tak zrobie bo juz nie daje rady ;(

tu nie chodzi o łatwo mówić tylko co masz ty się męczyć to pierwsza rzecz a druga jak wyobrażasz sobie przyszłość z takim kolesiem

Gość Kobietkoooooooooooo
zostaw tego orangutana nie wie jak postepować z kobietą to na nią NIE zasługuje. Obejrzyj film dokumentalny pt SEKRET pokazuje nam o sposobie naszego myslenia naprawdę wart polecenia.

Wiek robi swoje, taka prawda. Nic już na to nie poradzisz, zresztą skoro on taki niedotykalski jest to hmm... raczej wątpię by się zmienił. Ja taka jestem i facet nieźle mi wbijał do głowy czego chce a ja i tak robie po swojemu:) więc wyluzuj, przyzwyczaj się do tego:)