Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NormalnyFacet

Dlaczego dziewczyny obrazacie sie jak facet lubi gdy jestescie calkiem ogolone ?

Polecane posty

Gość kasia 1896
dla mnie włosy łonowe są obrzydliwe! i dletego regularnie użwyam depilatora

Gość oni zyjacy w monotonii
Jaka jest różnica pomiędzy mężczyzną a szympansem? Jeden jest owłosiony, śmierdzi i ciągle drapie się po tyłku, a drugi jest szympansem. nie mogłąm sie powstrzymac wybaczcie ale hehehe wracajac do tematu ,przekonał mnie chłopak do całkowitej depilacji i całkiem miłe uczucie ,nie jest zle ,na poczatku niesfojo sie czułam teraz ok

Ja tez lubię być całkiem ogolona i zawsze sobie poprawiam, wg mnie to wygląda bardzo higienicznie, elegancko i na pewno podniecająco.Nie wyobrażam sobie inaczej, ale tez nie negujękobiet, które wolą "ogródek":) to osobista sprawa:)

Gość nie obrażona
są z tym dwa zagadnienia - estetyczny i praktyczny. czyli jak się bardziej podoba i jeżeli łyso to jak to zrobić To że w jakimś stopniu trzeba zapanować nad buszem nie podlega dyskusji (choćby basen i plaża), kwestia tylko jak ? Trzeba sobie indywidualnie dostosować do preferencji i warunków - choćby wrażliwości skóry i portfela. Ja osobiście uważam że samo golenie to lipa - włoski zamiast coraz słabsze robią się mocniejsze plus podrażnienia. Na porządną laserową szkoda mi kasy, systematycznie stosuję kremy do depilacji, włoski robią się rzadsze i słabsze. Zeby nie mieć podrażnień jak przypadkiem dostanie się do środka, najpierw stosuję dość dużo płynu do higieny intymnej który wypłukuję go po depilacji. Przy tej metodzie trudniej tylko zrobić sobie jakąś wymyślną fryzurkę ale jak dla mnie całkiem tam gładka czuję się bardziej seksowna

NormalnyFacet - ogól sobie jajka to się dowiesz, odrastające włoski drażnią skórę, robią się krostki, swędzi jak cholera. Dlatego część dziewczyn nie chce tego robić i ja im się wcale nie dziwie.

Gość Hipis D
Ha a mnie nie straszne włości wszelkie, wszakże umyta owłosiona nie jest gorsza on ogolonej :) tak więc wole osobiście 1 wariant (w dupie mam te nowe trendy, a mam 22l ). To jest kwestia indywidualna każdego ;] a i dziewczynie jest lepiej bo nie musi się męczyć ;] "Dobry marynarz to po morzu czerwonym i przez trzciny przepłynie" ;D

Gość a mi wstyd jak nie jestem
ogolona. Trafiłam kiedyś na pogotowie z 2 dniowym zarostem to myślałam, że się spalę ze wstydu. Takie krzaczory między nogami to jest coś obrzydliwego. A co to za gadanie, że 2 dniowy zarost drapie? mnie nie drapie, bo golę się codziennie i już

Swędzenie i inne cuda niewidy są tylko na początku. Sam jak sobie przygoliłem po raz pierwszy, to myślałem że zwariuje kilka dni później, lecz po kilku miesiącach już się tego nie odczuwa. Dla mnie to element taki sam jak golenie wąsów czy mycie zębów - raz w tygodniu 3 minuty to poświęcić jestem w stanie. Poza tym nie jestem w stanie sobie wyobrazić podawania dziewczynie do ust takiej szczotki do butelek, uee, nigdy w życiu... Konkluzja prosta, dla jednych dbanie o siebie to wyrzeczenie i \"strate cennego czasu\" tudzież 1,2PLN za maszynke, dla innych to sprawa rutynowo-czywista.

podziwiam, ze robiecie to RAZ NA TYDZIEN (co do niektórych tu wypowiedzi) i czujecie sie GŁADKO. Przeciez u mnie to po paru dniach wyglada juz nieestetycznie! i mysle, ze juz jakies "loczki"wygladalyby lepiej niz ta szczota ;) Gole sie przed kazdym intymnym spotkaniem, ale nie wiem czy keidykolwiek zamieszkam z facetem :D to by oznaczalo codzienne golenie, ciagle podrażnienia... szkoda gadac :P

Różnie ludziom rosną włosy, jedni muszą częściej spotykać się z maszynką inni nieco rzadziej. Tak jak z brodą, gdzie niektórzy po 2 dniach wyglądają jak Robinson Crusoe a inni mają wtedy lekkie drapanko na twarzy

Gość takaaaaaaaaaaaa
a ja chetnie bym sie goliła ale mój narzeczony stanowczo mi zabrania...co prawda nie mam tam "loczków" ale przystrzyżone...wygladają bardzo estetycznie. Mój fecet lubi mnie tak dotykać i czuc włoski....taki typ....kazdy jest inny...a mnie z tym bardzo wygodnie:)

Gość dudekogr
Prosto z Mostu, tak poprostu ej dziewczynko! Pozbądź się zarostu! Jestes nowoczesna? taka swierza? ej ty ogol swojego jeza

Gość ROB
A JA SIE DEPILUJE CALKIEM I JEST MI SUPER A MOJEZ ZONIE SIE TO PODOBA

Gość zaba ryba
A ja zawsze golilam wargi sromowe na zero, a na wzgorku zostawialam taki dosc szeroki paseczek, przystrrzyzony. Ostatnio cos mnie napadlo i ogolilam wszystko na zero, a moj facet na to: "No nareszcie sie ogolilas, zawsze tam mialas taki busz". Ale sie wkurzylam, to on chyba buszu na cipce nie widzial nawet na obrazku :/

Ja się nie obrażam! Jak zapomnę to głos mi przypomina,,,Kochanie, i jęża proszę ogolić\'\'.To już wiem co mnie czeka! :P

Gość ale przedszkole ha ha ha
w zyciu nie ogoliłabym sie dla faceta, jedynie dla siebie. a Ogolona cipka na zero w ogole mi sie nie podoba, wiec nie golę. a ogolone wargi sromowe ociraja sie o majtki i tyle.

Gość PeggingFan
Ja tam sie gole prawie caly. Jedyne wlosy jakie mam to te na wlosach nogach, rekach i brwi oraz rzesy. reszte ciala mam cala gladka od miejsc intymnych przez jadra prostate oraz pupe i rowek. brzuch i klate rowniez gole a o goleniu pach nie wspomne. wydaje mi sie ze jest to plus dla swiezosci, czystosci i ladnego apetcznego wygladu ciala faceta.

Gość 33-latek
Włoski są estetyczne i pobudzające. Po to natura je stworzyła. Naga kobieta z zarośniętym łonem jest esencją naturalnego piękna. A ogolone to... w sumie nic ciekawego. Bikini i nieco przycięte jeżeli już. A krosteczki po tym goleniu sie na zero... fuj.

włosy na włosach dobre a co do kobiet jak dla mnie podoba się jak zostaje paseczek na łonie chociaż nie musi. Sam się nie gole oprócz twarzy nie mam na to czasu chociaz niewiadomo jak zarosniety nie jestem.

Gość 521
pegginfan twój chłopak też pewnie tak lubi a zdradź nam jak sobie golisz prostatę ? ;P

Gość Edusiki
ja sie troche wstydze wrecz jak z 3 dni nie ogole heh

Gość mrrrrrrrau
buhehe kobieta ma byc ogolona i estetyczna a facet oczywiscie wyglada jak szympans i jakos nie poczuwa sie do ogolenia miejsc intymnych ciekawe dlaczego skoro to takie estetyczne i piekne

Gość ullla llla
nie rozumiem? na co mam się obrażać ,,,moje ciało depiluje bo wiem że mojego Miśka taki widok bardzo kręci ,ale również robie to dla siebie tak dla estetyki i higieny :)

Gość a ja od 5 lat
zawsze gole wloski na calkiem na gładko ew. zostawiam paseczek a ostatnio moj facet mi powiedzial ze chcialby mnie zobaczyc taką au naturell :O a ja sie jakos...wstydze, wydaje mi sie rto po prostu brzydkie :O

Gość kasztelann
Przejżyj ofertę wibratorów: www.dyskrecja.pl/sklep.php/k68-Wibratory.html