Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emaile8

Czy dac synkowi na imie Oliver?????

Polecane posty

Gość sanczes79
ludziska macie nas.....e w główkach każdy daje synusiowi imię jak mu się podoba,kwestia gustu jeśli,ktoś myśli ze to pedalskie imię, Janiak i w ogóle to ma nasrane w głowie jak cyganka w tobołku to moje zdanie, mój syn będzie się nazywał oliver i myślę że to fajne imię po prostu inne i będzie pisane przez V,a nie przez W logika ludzie i pisownia się kłania, do szkoły i jeszcze raz pisownia i ortografia się kłania !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Krystyna55
Jest to bardzo piekne imie dla chlopaka,ale wlasnie OLIVER,nie Olivier , moj syn ma takie imie , .nie jestesmy rodzina patologiczna, ani nie dalismy mu tego imienia z sympatii do Janiaka .W tych czasach , kiedy swiat jest maly , kazde imie, ktore Ci sie podoba mozesz dac swojemu dziecku., byle tylko go nie osmieszalo.

Gość Rudy777777
Przez V lepsze jest Vader :D Bardziej męskie. Albo... Vulkan. Tak, Vulkan !

Gość Rudy777777
A może Olivero ? Takie mam niemiłe przeczucie, że niedługo będziecie zmieniać swoje nazwiska i zamiast Roman polański usłyszymy Dick Glade. Porażka.

Gość Rudy777777
..no, ale czego to nei robi się dla dziecka byle miało lepszy start na miedzynarodowej arenie próżności.

Gość wspolczuje autorko
ja pierdole:-O tylko nie olivier :-O jak juz oliver, a KRYSPIN to juz tragedia na ziemi. w zyciu tego imienia nie slyszalam, czytam 1 raz tutaj. co za wstretne imie. skad to imie, to polskie???????????????

Gość mama Oliviera
Trochę mi przykro jak słyszę że ktoś mówi ,że jak dałam synowi na imię Olivier to jestem z patologicznej rodziny. Oboje z mężem mamy średnie wykształcenie, prowadzimy własną firmę, wybudowaliśmy dom ( nie na kredyt), więc o co chodzi.Mój synek ma tak na imię bo najlepszy kolega mojego męża,zarazem bardzo wesoły człowiek (Niemiec)ma na imię Oli. I to był jeden z powodów dla którego daliśmy takie a nie inne imię. To po prostu rzecz gustu. Pozdrawiam wszystkie mamy Olivierków!

Gość Natasza:*
Nie.Daj Alan:-)

Gość 3 razy yes
jesli wam sie podoba i pasuje do nazwiska to ja by dala.Patologia jest wszedzie i moze dotyczyc nawet "Jana Kowalskiego "

Gość gość
Ja mam synka Olivera , każdemu imię się podoba, choć jakoś dużo ich w ostatnim czasie... A co do wykształcenia rodziców...no cóż oboje mamy wyższe :)

Gość daj mu herman
albo fiodor

Gość gość
Bardzo fajne imie,tylko dlaczego to pytanie...?

Gość Magdaaaaaa
Nad czym sie zastanawiac? Olivier to calkowicie normalne imie jak kazde inne. Osoby ktore maja jakis problem z pisownia, wymowa lub pochodzeniem tego imienia musza byc naprawde zacofani. Nie wiem co ma na celu porownywanie imienia Olivier do Dzesiki pisanej przez " Dz" nie widze zadnego zwiazku miedzy tymi imionami. Czytajac wypowiedzi ludzi na tym forum ciesze sie ze nie mieszkam w polsce w kraju w ktorym nadanie dziecku imienia Olivier to ekstrawagancja lub ewentualnie patologia. Ludzie swiat idzie do przodu a wy gdzie sie zatrzymaliscie????

Gość karolina 26
SUPER!!!! Najpiękniejsze imię świata, Mój Olivier ma 6 lat jest wyjątkowy: Grzeczny miły, uprzejmy, wszyscy go lubią, inteligętny, bystry, spokojny, mały dyplomata, każdy się dziwi czemu jest taki grzeczny i dobrt, wszystkim się podzieli, szybko mówił i robił siku do nocnika w 8 miesiącu życia to było niesamowite. pozdrawiam

Gość gość
Super karolina26 ale co ma to wspólnego z imieniem?? Ja znam Majkela i to okropny bachor. Myślisz że dlatego że ma takie z***a**e imię??

Gość gość
Jeżeli Ci się podoba to jak najbardziej. Mała uwaga do wszystkich "znawców" łączacych imie dla dziecka z np. wyksztalceniem rodzicow. Tak sie sklada ze moja zona i ja mamy doktoraty. A nasz synek ma na imie Oliwier. Wiec jak ktos laczy imie dziecka ze statusem rodziny to niech najpierw zdrowo walnie sie w dekiel a potem niech odpuszcza sobie "wspaniale" wnioski i rady. A druga sprawa dotyczy nieukow ktorzy pozjadali wszystkie rozumy. Poloniści za dyche. Temat dotyczy imion więc nie pisać mi tu " ja bym tak czy tak nie NAZWAŁ/NAZWAŁA dziecka. Najpierw slownik a potem madrosci.

Gość gość
Jeżeli Ci się podoba to jak najbardziej. Mała uwaga do wszystkich "znawców" łączacych imię dla dziecka z np. wykształceniem rodziców. Tak sie składa że moja żona i ja mamy doktoraty. A nasz synek ma na imię Oliwier. Więc jak ktoś łączy imię dziecka ze statusem rodziny to niech najpierw zdrowo walnie się w dekiel a potem niech odpuszcza sobie "wspaniałe" wnioski i rady. A druga sprawa dotyczy nieuków którzy pozjadali wszystkie rozumy. Poloniści za dychę. Temat dotyczy imion więc nie pisać mi tu " ja bym tak czy tak nie NAZWAŁ/NAZWAŁA dziecka. Najpierw słownik a potem mądrości.

Gość gość
Oliwier Oliver tragiczne imiona.

Gość gość
A mi sie podoba ale Oliwer nie Oliwier. Myslalam nad tym imieniem dla synka jednak wybralam Aleksandra ostatecznie urodzila sie coreczka!moj maz ma syna Oliwiera z poprzedniego zwiazku a i tak nikt po imieniu nie mowi tylko Olo, Oli, Olek, Olus wiec nie rozumiem po co cudowac z takim imieniem jak sie skrutow uzywa.

Gość gość
Fajnie sie zdrabnia ktoś napisał Oli ,dolej Olij bo się przypoli , Guliwer i Liliputy z Krainy Rozputy ,Olij z pierwszego tłoczenia (wpadka).

Gość SlowianskaLala
Fakty sa takie ze w inteligenckich rodzinach daje sie imiona tradycyjne Jan, Krzysztof, Piotr...a nie ciekawostki jak Oliwier czy Fabianek. Jak slysze imie Nadia czy Alanek oczami wyobrazni widze 18latke co ledwo gimnazjum skonczyla zaciazyla i siedzi starym na glowie chwalac sie jaka jest zaradna matka. Oliwier nie jest zle ale prerensjonalne. Wsystkie imiona w PL ujda... byle nie Brajanek Kevinek czy Dzesika...reszta ok

Gość gość
Brzydkie , 20 lat temu byl 1 Oliwier w podstawówce i gostek miał przerąbane mówili na niego rzepak , tłusty czy jakoś tak, ale teraz pewnie bardziej popularne jest i dzieciaki bardziej tolerancyjne .

Gość gośćewaaaa
Nikt mi nie powie.że imiona Oliwier Brajan Nataniel ..Dzesika Sandra Nikola . .. nie są nadawane w patologicznych rodzinach.Nigdy nie widziałam porządnie wygladajacej kobiety z dzieckiem o takim imieniu.Zazwyczaj są to mamusie krzyczace wulgarne i z papierosem w ustach.

Gość gość
Mi sie bardzo podoba ake dalabym oliwier nie przez v

Gość gość
nikt normalny nie da dziecku takiego imienia. nosi je albo patologia albo ludzie o spaczonym guscie.

Gość gość

Heh brzmi pedalsko jescze jak będzie maiał kolegę Alana (Anala) to juz w ogóle dobrana para.

Gość Haha
Dnia 3.08.2008 o 15:06, Gość widzisz to jest tak napisał:

imię swiadczy o rodzicach, o srodowisku , z jakiego sie wywodzą, o upodobaniach i gustach. A srodowiska sa rozne.I ludzie sie wg tych srodowisk dobieraja towarzysko. Faktem jest, ze np moja corka nie ma przyjaciól wsrod dzieci o imionach, ktorych bym ja dziecku nie dala. Przeciez jej nie bronie - ona sama wyczuwa ,ze to nie jest towarzystwo, ktore do niej pasuje . Zwolennicy Jessic, Brajanow NA OGÓL beda trzymac sie ze soba, w innej grupie rodzice Jasiów i Zoś . I kazdy bedzie zadowolony. To, ze dla mnie Oliver brzmi pretensjonalnie, nie znaczy , ze nie masz tak dziecka nazywac. Pewnie masz swoje towarzystwo, z ktorym ci jest lepiej, niz z moim, a ktoremu sie to bedzie podobac. Niech kazdy nazywa, jak chce, byle brzmialo jako tako z nazwiskiem.

I gitara... Kazdy ma tu swoje zdanie... Jakies zuski franki tosie antosie stasie... No żenada 🤣.. Będę chyba trzymać się z Oliverami iJesicami 😗😗😗...wkoncu mam europejskie aspiracje a nie PoPisy polskie 🤣😎😉👍

Dnia 3.08.2008 o 15:06, Gość widzisz to jest tak napisał:

imię swiadczy o rodzicach, o srodowisku , z jakiego sie wywodzą, o upodobaniach i gustach. A srodowiska sa rozne.I ludzie sie wg tych srodowisk dobieraja towarzysko. Faktem jest, ze np moja corka nie ma przyjaciól wsrod dzieci o imionach, ktorych bym ja dziecku nie dala. Przeciez jej nie bronie - ona sama wyczuwa ,ze to nie jest towarzystwo, ktore do niej pasuje . Zwolennicy Jessic, Brajanow NA OGÓL beda trzymac sie ze soba, w innej grupie rodzice Jasiów i Zoś . I kazdy bedzie zadowolony. To, ze dla mnie Oliver brzmi pretensjonalnie, nie znaczy , ze nie masz tak dziecka nazywac. Pewnie masz swoje towarzystwo, z ktorym ci jest lepiej, niz z moim, a ktoremu sie to bedzie podobac. Niech kazdy nazywa, jak chce, byle brzmialo jako tako z nazwiskiem.

Gość TRADE FUNDING FIRM

Szukasz pożyczki biznesowej lub osobistej na całym świecie? stosuje się w wysokości 3%.
Usługi renderowane obejmują,

* Refinansowanie

*Majsterkowanie w domu

* Pożyczka inwestycyjna

* Kredyty samochodowe

* Konsolidacja długów

* Pożyczki biznesowe

*Pożyczki osobiste

* Pożyczki międzynarodowe.

Email: trade.fundingfirm11@gmail.com