Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzydziestoparolatkaa

Chyba zaszaleję...

Polecane posty

Mój młodszy( o 4 llata) facet zaprosił mnie na wesele do swojego kolegi. Szaleję za nim, chciałabym ,żeby był ze mnie dumny.Chcę go także zaskoczyć piękną suknią.Myślałam o czymś skromnym z przodu i śmiałym z tyłu. Dlatego wybrałam taką suknię http://www.simplydresses.com/_cache2/viewbigger/eb0ac741aa50eafccd4deaa8314a1666.jpg http://www.simplydresses.com/_cache2/viewbigger/e4ff0f8bafc81849f19cb7e7e9b43a29.jpg Dziewczyny poradźcie , czy nie jest za śmiała. Może wy macie jakieś doświadczenia. Na razie między nami nie doszło do dużego zbliżenia, a chciałabym dać mu do zrozumienia, że mi na nim bardzo zależy. Pomyślałam też, że nie założe pod nią żadnej bielizny poza pończochami samonośnymi.Jestem szczupła więcsuknia powinna leżeć idealnie.Poza tym myślę ,że jak się zorientuje to będzie dla niego sygnał , że dla niego zrobię wiele.Powinno go to wreszcie rozgrzać ? Piszcie czy nie robię głupio.Proszę o poważne rady. Doświadzczenia mile widziane.

Gość ja też kobitka
Na wstępie suknia fajna. Myślisz,że różnica wieku wymaga od ciebie poświęceń? Chyba nie. Pomysł z bielizną - no nie wiem...Ja bym się chyba nie odważyła.Bądź dobrej myśli

To nie poświęcenie. Chcę czuć się przy nim prawdziwą kobietą.

Gość suknia sliczna
z przodu wcale nie taka skromna :P

Śliczna suknia! Na pewno będzie Ci w niej pięknie! Kupuj ją bez zastanowienia, bo w 100% zrobisz w niej duże wrażenie;) Tylko do kościoła radze narzucić na górę jakiś sal, bo Cie ksiądz może wyrzucić

Gość milenka80
Suknia piękna, pomysł ciekawy. Powiem szczerze twój facet powinien być zachwycony.Brak bielizny - to śmiały pomysł- ja też byłam niedawno z mężem na kolacji " bez niczego pod spodem". Na facetów efekt gwarantowany

Gość jolanata
Ty chcesz w niej iść na wesele?????????????Tył jest obrzydliwy,kobieto masz trzydziestkę na karku,nie wypada

HA,HA jasne myślałam o czymś na górę na początek. NO nie chcę szokować wszystkich

Do Jolanty: chyba przesadzasz! Jak się ma trzydziestkę to już trzeba chodzić w czarnej kiecce pod szyję. Figurka została mi nienaganna, to mam co pokazać. Ty chyba nie...

Gość jolanata
nikt nie mówi oczarnej kiecce pod szyję,szanuj się kobieto,może pokażesz jeszcze rów,jak usiądziesz,OBRZYDLIWE

Jaki rów !!! obrzydliwe to jest to co piszesz! Proszę o kulturalne opinie.

Gość Świetna suknia
:D

Dzięki. Piszcie swoje opinie...

Gość hhhhhmmmmmmmmmmm
piękna sukienka, skoro masz ładną figurę, to na pewno będzie Ci w niej ślicznie :) ale faktura materiału, z którego jest uszyta, budzi we mnie podejrzenie, że WSZYSCY na tym weselu zobaczą, iż jesteś bez majtek

Nie sądzę - teraz są takie kuse majteczki, że nigdy nie wiadomo czy ktoś je ma czy nie.Ha, Ha.Materiał rzeczywiście dość cienki,A majtki fatalnie się pod nim odznaczają. A będzie wiedziałtylko mój facet

Gość no nie gadajj
moze sie ktos trafi kto cyzta kafe i skojarzy sukienki. Zawszesie zastanawiam, czy jak ktos zaklada tego tyou temat to sie tego nie obawia|??

Gość Dr Prof. Psychologiczniq
no nie gadaj ... wiekszosc ludzi nie dziala pod presja innych :P Chyba masz problem.

Myślisz , że skojarzy - chyba ogólnie mało ludzi jest na kafeterii, a poza tym kto odszuka temat?.Nie mam problemu ze sobą

Gość iklow12345
Dajcie spokój dziewczynie. Nie straszcie

do Przebojowej: wreszcie jakieś słowa otuchy.Chciałabym wiedzieć, czy bez bielizny poszłaś w podobnej sukience i jak to jest. Nikt się nie zorientował? A na wesele pasuje tak iść?

Gość pozytywny
bardzo ładna nie ma co

Gość wnuk smirnofa
zaplanowane szalenstwo w pastelowej sukience. nie za ostro przypadkiem? :D:D:D:D:D

Gość blondina
sukienka bardzo ładna a pomysł z bielizną też. Tylko z doświadczenia wiem, że faceci mają z tym problem. Przykład mój facet: poszliśmy na romantyczny spacer, ja odstawiona i bez bielizn, on gdy już się skapował nie pozwolił mi siadać w autobusie bo są tam inni faceci a więc nie znam Twojego chłopaka ale musisz zastanowić się czy będzie to dla niego przyjemność czy kłopot?

Gość wnuk smirnofa
sukienka wyglada troche jak z brazylijskiego serialu. ale jak szalec to szalec. jak diego zatanczy z inna zrob scene :)

Gość zwykłaaaa
Heh no sukieneczka fajna, ale na obrazku, może lepiej weź ją przymierz, zrób fotki to będzie wiadomo czy będzie dobrze leżeć ;) A Tak na poważniej troszkę ;P To powiedz mi, czy mierzyłaś ją? czy po prostu masz obrazki tego jak wygląda?

Do blondiny: odżywam ,bo ktoś wreszcie sensownie pisze. Myślę , że mój facet nie ma takich kłopotów , a może to na niego zadziałać pozytywnie. Chyba muszę zrobić próbę generalną , ale sama. Ha.Ha

Prawda sukienka nie jest z Polski, no ale ma się dojścia , więc mierzyłam - jest idealna na mnie

Gość zwapnienie_rozsiane
Sukienka całkiem w porządku, ale mam pewne obawy, czy przypadkiem nie przeciekniesz w jakiejś bardziej intymnej sytuacji? ;)