Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinson

Mam juz tego serdecznie dosyc!!!

Polecane posty

Gość karolinson

Dzisiaj moj chlopak wyjechal samochodem do miasta.Wraca i mowi, ze mialby wypadek, potem dodaje, ze facet prawie wjechal na niego ale jakos udalo mu sie z tego wyjsc.Po chwili dodaje jednak ze pieprznal starego dziadka w twarzi zaraz ma byc policja u nas w domu.Ja chyba z nim zwariuje!Dosyc ze ma wyrok w zawieszeniu, bo nie zglosil sie do WKU to jeszcze zarabia 550 zl i ma kupe dlugow!Co ja mam zrobic?Juz dawno bym od niego odeszla co za tym idzie wyprowadzila, tylko nie mam dokad pojsc. Z mama sie nie odzywa a dziadkow nie chce obciazac swoja obecnoscia...

Gość myslify
To powiedz mu, zeby dojrzal jak nie wie o co chodzi to wytłumacz mu jak się zachowują odpowiedzialni ludzie, a ty nie będziesz sypiać z dziećmi bo seks jest dla dorosłych ludzi, więc niech się zgłosi jak dorosnie i przenieś go na kanape, podziała

Gość karolinson
Jak do tej pory nie podzialalo to juz nie podziala...

Gość to zacznij sie odzywac z mama
i sie wyprowadz.. matke masz tylko jedna pomysl czy warto marnowac czas zycia na klotnie z rodzicami

Gość karolinson
Moze i bym chciala sie z nia pogodzic, ale ona jest strasznie ciezka do zrozumienia.Potem przez reszte zycia wypominalaby mi wszystko...To nie jest takie latwe.Ale najgorsze jest to, ze to chyba jedyne wyjscie...

wolałabym żeby mi matka wypominała coś takiego niż żyć z takim facetem

Gość karolinson
Dziewczyny, ale mi jest naprawde ciezko...Nie uzalam sie nad soba, tylko jesli wroce do mamy moje marzenia legna w gruzach, bo ona nie chce zebym szla na studia tylko wyjechala gdzies za granice do pracy...

Gość tak może być
no co Ty? Chcesz zyc z kryminalista i ofermą zyciową ? Wyprowadź się, zaciśnij zęby pomieszkaj z matką i poszukaj nowego chłopaka - nawet w necie. Nie ma się co zastanawiac, niech świr sobie znajdzie jakaś prostaczkę ze wsi albo z fabryki

Gość karolinson
Moze podpowiecie mi jakas inna alternatywe?Wyprowadzilam sie z domu przez mame.Mieszkam z nim i jego rodzicami.Nie mam zle i nie chce zeby pomyslal ze jestem z nim tylko dla kasy, bo wcale tak nie jest...Czy to mozliwe ze on sie zmieni?

Gość i dont know
tak, zmieni się o tyle ze tobie kiedyś da w twarz

Gość karolinson
Plakac mi sie chce niesamowicie!!!