Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Golden KK

Torba podręczna w samolocie-dekoder!!

Polecane posty

Gość Golden KK

Czy w torbie podręcznej mogę przewieźc dekoder cyfrowego polsatu?? Za 3 tygodnie lece do Irlandii i chce kupic dekoder i go wziąc ze sobą,tylko wiadomo ze do bagażu głównego go nie włożę bo może doleciec w kawałkach. Wiec czy moge go wpakowac do torby podręcznej?? Wiem że dużo ludzi kupuje w Polsce dekodery i wywozi ze sobą... Jak to wygląda??

Gość Golden KK
proszę o pomoc kogos kto cos wie na ten temat!

Gość Golden KK
hey jest ktos kto cos wie o tym??

A dlaczego nie mozesz przewiezc w glownym?Ja tak do UK przywiozlam dekoder i DVD.Fakt,mialam zapakowane to w kartony, w ktorych kupilam sprzet.I nic sie nie stalo.

Gość Golden KK
wiesz co boje sie ze dotrze w kawałkach :( wiadomo jak z naszymi bagażami obchodzą sie na lotnisku-rzucają,dociskają itp itd... boje sie ze zniszczą go poprostu :[ wiec chce go wziąc do podręcznego!

Latalam juz kilkakrotnie samolotami,przewozilam rozne delikatne rzeczy w bagazu glownym i zawsze dowozilam cale.Mysle,ze mozesz to przewiezc w bagazu podrecznym normalnie.Ludzie wnosza na poklad rozne dziwne rzeczy.Ostatnio widzialam goscia ktory wniosl stara,mosiezna lampe z abazurem:-D

Gość on666
dołączę się do tematu czy do podręcznego mogę wziąć kajdanki(z futerkiem) i pejcze?

Ja bym nie ryzykowala z tymi kajdankami:-DMoga cie wziac za terrorystke:-D

Gość Golden KK
dzieki :) Ale ja w sumie pytałam o to czy nie ma zakazu przewożenia tego typu urządzeń w podręcznym :) Jeśli laptopa można to taki dekoder chyba tez?? szukam wszędzie i nic raczej nie pisze ze jest zakazane wiec moze wpakuje go jednak do podręcznego :)

Gość Golden KK