Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto..

Czy on mnie wykorzystał?

Polecane posty

Gość kto..

Spotykałam sie z chłopakiem z osiedla znam go dosyć długo. jest ode mnie 3 lata starszy ja mam 17 lat a on 20;P Spotykaliśmy sie dosyć długo. Na początku naszych spotkań myślałam, ze zależy mu chociaż trochę na mnie.. zaczęliśmy się zabawiać tzn on zabawiał się mną w pewien sposób minetka, palcówka itp.. ale nie kochaliśmy się razem! na szczęście nie doszło do tego.. było super wszystko było na prawdę fajnie na początku... ale później zaczeły się kłótnie itp;] zaczął na gg mi pisać ze już wiecej razy ze mną sie nie spotka bo nic nie gadam na realu.. ale skoro nic nie gadałam to po co on ze mną wychodził na dwór chyba tylko dlatego zeby zaspokoić swoje potrzeby? bo na to wyglądało.. pół roku sie nie odzywał w końcu przyszedł czas ze napisał sms.. ja jak głupia sie cieszyłam bo napisał i miałam nadzieje moze teraz bedzie dobrze ale kolejny raz sie myliłam bo spotkalismy sie pobawił sie mną i 'nara' nie odzywa sie juz w ogole.. zależy mi bardzo na nim ale wiem, ze nie warto co kolwiek z nim wiązać jeśli on tylko mnie wykorzystuje bo wie, ze ja zawsze mu dam..

Gość nie podobają mi sie strasznie
wyrażenia: "zabawiał sie mną", "zawsze mu dam". dziewczyno trochę szacunku dla samej siebie!:o🖐️

kocham te teksty - facet mnie wykorzystuje, bawi się mną, nie odzywa sie, ma mnie w dupie a zaraz potem - zależy mi na nim... Wytłumacz mi jasno i przejrzyście po jaką cholerę skoro doskonale wiedziałaś, że Cię wykorzystuje zgadzałaś się na to???????

Gość kto..
Bo myślałam, ze to coś zmieni ze może w końcu będzie ze mną.. za bardzo mi na nim chyba zależało :(:(

Gość kolejna naiwna
:o

Gość całkowicie czarny kot
nie pluj sobie w brodę co było, a nie jest - nie pisze się w rejestr dostałaś nauczkę od zycia? dostałaś bolało? bolało więcej tego błędu nie powtarzaj - ucz się na swoich łzach powodzenia :-)

Gość kto..
Najgorsze jest to ze rozgadał kolegą to co było miedzy nami;p i dowiedziały sie o Tym osoby nigdy w to nie wtajemniczone..:(

I dlatego też trzymam się z dala od takich młodych szczeniaków! 20 letni gówniarz co to myśli, że jest bogiem. Dziewczyno nie daj się znów w to wciągnąć!

Gość a ja ci powiem tak...
zawsze możesz powiedzieć, że zmyślał , bo nic nie dostał :D

Gość kto..
Ale ja do dzisiaj tego nie mogę zrozumieć po co ze mną wychodził na dwór skoro kolegą mówił, ze nic nie gadam i skoro tak było to po co pisał ze chce sie ze mną spotkać ?:(

Bo to idiota! Bo ma dopiero 20 lat i pewnie myśli jeszcze kategoriami 13 latka! Faceci później dojrzewają!

jasne, że Cię wykorzystał. Nie bądź naiwna i miej trochę szacunku do siebie. Eh... co za słownictwo...