Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa

co po polityce społecznej?

Polecane posty

warto iść na ten kierunek? a może ekonomia lub finanse i rachunkowość? chodzi mi o Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu zdawałam na maturze wos i tylko te kierunki mam do wyboru :O może ktoś tam składał papiery, albo studiuje przeczytałam że do 8 sierpnia podania... to już taki ostateczny termin? (chodzi mi o zaoczne!) czy do września to tylko prywatne uczelnie?

Gość bezrobocie

heh a który z tych kierunków byłby najlepszy? żeby znaleźć w miarę dobrze płatną pracę... http://www.wsb.poznan.pl/wwwPoznan/ofertaPoz_studia_I_stopnia.xml Administracja -Administracja Podatkowa -Administracja Samorządowa Finanse i Rachunkowość -Bankowość i Usługi Finansowe -Doradztwo Podatkowe -Finanse Małych i Średnich Przedsiębiorstw -Finanse Międzynarodowe -Rachunkowość i Finanse Przedsiębiorstw -Zastosowanie Informatyki w Finansach Informatyka i Ekonometria -Biznes Elektroniczny -Informatyka Ekonomiczna -Internetowe Technologie Programistyczne - NOWOŚĆ! -Zintegrowane Systemy Informatyczne Stosunki Międzynarodowe -Biznes Międzynarodowy -Międzynarodowe Stosunki Polityczne -Public Relations w Biznesie Międzynarodowym -Studia Europejskie Zarządzanie -Gospodarka Nieruchomościami -Informatyczne Wspomaganie Decyzji Menedżerskich -Logistyka w Biznesie - NOWOŚĆ! -Psychologia w Zarządzaniu -Strategie i Techniki Sprzedaży -Zarządzanie Międzykulturowe -Zarządzanie Przedsiębiorstwem -Zarządzanie Zasobami Ludzkimi

Gość asdddddasDAS
up up

Obecnie mam wykształcenie zawodowe - fryzjerskie.

Ale w sumie..... to i tak lepiej niż 90% baranów z tego forum.

Gość heheh
ten podszyw to nawet nieśmieszny ;> włóż trochę serca w to, podszywaczu ;) pozdrawiam, autorka :D