Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondi___

dziewczyny jak to jest u was z alkoholem?

Polecane posty

Gość blondi___

czy tez macie tak, ze obowiazkowo w weekend musicie sie najebac bo inaczej uwazacie weekend za stracony? a w tygodniu np z najlepsza przyjaciolka isc na piwa./....... albo na smutek wypic butelke wina.................????:O

Gość heheheheheh.....
nie my tak nie mamy, ale wnioskujemy z twojej wypowiedzi że jesteś nałogową alkoholiczką.

Gość wiolkaaaaa
ja czasami wypije wczoraj sie napilam pare drinków a dzis sie lecze. ide sobie zrobic pstraga z grilla

Gość GGGGGGGG
nie musze sie najebać, nie musze isc na piwo ogolnie jak piję na imprezie to staram sie pilnować kiedy zwolnić tempo, nie chce rano miec moraliaka po prostu ale generalnie wypada tak ze w tygodniu jakies piwko, dwa ze znajomymi czasem winko sącze wieczorem ale to dość rzadko

Nie tam zeby sie naj**ac, ale trochę wypić, spotkać się z ludźmi to i owszem. Jak nie ma z kim się złapać to biorę 2 browarki i włączam film, to samo na smutki. Nie sądzę, żeby to było nienormalne.

Gość blondi_____
ja lubie kazdy alkohol,jednak w malych ilosciach i nie jestem zadnym nalogiem,piszcie jak to jest u was

Gość osbornka
nie, nie rozumiem, jak mozna sie narabac do nieprzytomnosci:O

Gość blondi___
a nie martwicie sie o zdrowie? bo np jezeli ktos interesuje sie sportem... i chce go uprawiac intensywniue, to raczej nie powinien pic, nie? ale wydaje mi sie, ze po tym co ja przezylam teraz (tzn taki styl bycia) bedzie mi pusto bez alkoholu, np w weekend pojde na basen, saune i co?mam sie polozyc spac zmeczona? chyba bym plakala... nie moge pic bo automatycznie pale, a chce wyjsc z nalogu... boje sie o siebie moze ktos mi doradzi:/

Gość blondi_____
oj mozna,mozna.tylko potem ten moralniak,ja czesto zapijam beznadziejnosc.nie pije sama,ale z kumpelami

ja juz sie czuje jak alkoholiczka, jak juz pije, to pije az spadne ;/ Nie ma calego tygodnia zebym byla trzezwa, 2 razy w tyg to standard... uwielbiam to uczucie... Musze sie leczyc ...

Gość blondi___
ktos sie podszywa, ja dalam jak narazie 2 wypowiedzi te dluzsze........

Gość blondi_____
podszywacze chyba juz nie spia.boje sie alkoholizmu,moze ktos cos poradzi

Gość blondi_____
moje wypowiedzi sa te dlugie i madre,podszywacz spadaj

Gość osbornka
Nie wmawiaj sobie na razie alkoholizmu, ale przestan calkowicie pic. jak bedziesz miala z tym problem, to mozesz sie wtedy zastanawiac, co zrobic.

Gość blondi___
pokiegomipseudo i co my mamy zrobic...:O

Gość czasami lubie sie napic
z roznych powodow. Czasem zalewam robaka. A ze zawsze pije na wesolo to mi to humor poprawia ;) Ale nie specjalnie czesto pije - szkoda mi pieniedzy :P

Gość trtr
Ja się przepiłam i mój organizm przestał się zgadzać na alkohol. Nieduże ilości opłacam bólem głowy i ogólnie złym samopoczuciem, łatwo mnie mdli. Przestałam więc pić alkohol. Jest zresztą cała masa napojów które mi o wiele bardziej smakują.

Gość backUP
bolondi ja mam tak jak ty :) w weekend impreza to obowiazej oczywiscie z alkoholem w dosc zuych ilosciach musze sie najebac bo mi nie da własnie dzis ide :D hehe a w tyg praktycznie codziennie sptykami sie z kolezankami i znajomymi wiec idziemy na piwko dwa albo 3 a rozwnie bywa ze nawet w tyg sie porzadnie najebie :P

Gość backUP
lubie pic kocham byc na fazie :P

Gość backUP
praktycznie mlodziez pije codziennie taka prawda i nie mozna ich nazywac alkoholikami sory!!

Gość backUP
blodni doradz mi w co mam sie ubrac zaraz pod tym tem jest moj :P

Gość miskaaaaaaaaaaaa
a ja nie lubie alkoholu:( zadnego, ale bardzo chce znalezc jakies wino slodkie czerwone dla siebie... fajnie od czasu do czasu wipil lampeczke:) poleccie jakies slodkie wino (zeby nie bylo czuc zadnej goryczy)

Gość backUP
pracowalam kiedys w sklepie z wianmi i bardzo mi posmakowalo takie jedno mmmm pycha słodziutjkie cos dla ciebie , ja nie przepadam za winem a to bym mogla wypic całą butelke :P

Gość backUP
no i własnie nie pamietam znzwy bo to bylo gdzies z rok temu na wakacjach :P

Gość miskaaaaaaaaaaaa
pewnie nie pamietasz nazwy:P

Gość backUP
ale to chyba bylo Francuskie jakies i białe!! słodkie!!!!

Gość backUP
jesli chcesz wino słodkie to wybierz te białe jak dla mnie lepsze w smaku :P a czerwone wytrawne i te inne fuuuuuuuuuuuuuuuujj

Gość miskaaaaaaaaaaaa
nie wiem czemu ale czerwone mi sie bardziej podobaja:P wygladaja tak wytwornie:D

Gość backUP
byc moze ale w smaku są duzo bardzoej no wiesz.. białe są delikatnijsze... no nie znam sie tak na winach ale chwile pracowalam to cos sie dowiedziałam :P