Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka90

zazdrosc

Polecane posty

Gość anka90

witam was ja mam taki problem jestem z chłopakiem 2 lata strasznie go kocham i świata po za nim nie widzę! nie umiem sobie poradzić z zazdrością ponieważ rozgląda sie za innymi laskami które idą chodnikiem i to bardzo często sie rozgląda nawet jeśli jest ze mną jeszcze sie nie spotkałam z czymś takim on już nie może znieść tej zazdrości ale mnie to strasznie boli nawet czasem po kłótni z nim nie mam ochoty żyć dalej... on twierdzi ze jestem jego i ze mnie kocha a ze sie ogląda to tylko to co mam zrobić nasz związek sie rozpada pomóżcie mi pozdrawiam

Gość anka90
odpowiedzcie mi proszę!!

To trochę podejrzane, bo jeżeli tak bardzo Cię kocha, to nie powinien zwracać uwagi na inne dziewczyny, a On w perfidny sposób Ci okazuje, że interesuje się innymi. Może powiedz Mu, że Cię to boli i że nie zamierzasz tego tolerować? Daj Mu do zrozumienia, że nie zamierzasz tego tolerować i że musi to zmienić, żeby Wasz związek przetrwał. Albo zrób tak... Zacznij zachowywać się tak jak On- nie rób Mu scen zazdrości tylko tak jak On pokazuj Mu Twoje zainteresowanie innymi mężczyznami. Zobaczysz, że Go to zaboli i przestanie się oglądać za innymi, żebyś TY też tego nie robiła. Powodzenia :)

Po 1 dlaczego złościsz się o oglądanie kobiet na mieście? To normalny odruch normalnego faceta. Po 2 jakby faktycznie Cie kochał i wiedział jaki Ci ból tym wyrządza to by tego nie robił... z nim jest coś chyba nie tak...

Gość anka90
dzięki za odpowiedz ale to nic nie da jak ja będę sie oglądać za innymi facetami... go to nie interesuje zazdrosny jest o mnie jak juz rozmawiam z kolega to co mam tak naprawdę zrobić bo jestem juz zmęczona tym wszystkim...

Gość anka90
pomóżcie mi prosze

To może szczerze z Nim porozmawiaj? Rozmową można wiele osiągnąć... Zajrzyj do tematu, który przed chwilą dodałam. Może też mi coś doradzisz...

Gość Blondi............
Zlooo------> jestes pier****

Gość złooo ma rację
nie bądźmy hipokrytami.

Gość ej no sorry
ale co w tym dziwnego, ze zauważa inne kobiety? gdyby tego nie robił to wtedy byloby cos z nim nie tak. ile wy w ogole macie lat?:o

Gość no szok toż to już
zdrada jest. :classic_cool:🖐️

Gość heh zeby moj zwiazek
mial sie rozpaść przez to, ze facet czy ja zwracamy uwage na ulicy na płec przeciwną?no bez jaj!:p

Gość po twoim nicku
domyslam sie, że masz jakies 18 lat - to by wiele wyjaśnialo.;)

Gość anka90
dajcie luz dzięki wam za pomoc ale nadal nie wiem co mam zrobić to nie jest takie proste.. jak mam to zrobić...