Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona20wawa.

Zranil mnie, co zrobic?

Polecane posty

Gość ona20wawa.

Facet bardzo mnie zranil. Myslalam o zemscie, ale juz sama nie wiem.. Poradzcie cos dziewczyny

Gość clsmrndke
a co konktretnie zrobil?

Gość ona20wawa.
to taka dluga opowiesc.. nie bedzie sie chcialo nikomu czytac :(

Gość pyza24
napisz ,poczytam- i tak nie ma co robic:)

Gość ona20wawa.
poznalismy sie na czacie. oszukiwalam go, ze jestem kims innym niz rzeczywiscie. po jakims czasie powiedzialam prawde, powiedzial ze wybacza. spotkalismy sie. krecil mnie, ja jego chyba tez. wiedzialam ze ma kogos, bo powiedzial mi o tym od razu. nie myslalam racjonalnie, nie przeszkadzalo mi to, mowil ze nie uklada im sie w lozku itd, ze szuka kogos na wyskoki. wyladowalismy w lozku. pozniej duzo rozmow w necie, kilkanascie smsow dziennie. i tak kilka miesiecy (ale juz wiecej sie nie spotkalismy). prosilam go o spotkanie kilka razy ale ciagle mowil ze ma duzo pracy, nie ma czasu itd. niedawno znow weszlam na ten czat gdzie go poznalam, udalam kogos innego, rozmawialam z nim. mi (prawdziwej) mowil ze nie ma czasu, a z ta wymyslona od razu chcial sie spotkac. to zabolalo bardzo. bo jesli nie ma ochoty, czy nie chce mnie to niech powie.. a on ciagle mowi, ze lubi mnie. ja chyba nie poradzilam sobie z uczuciami i sie zakochalam. szkoda mi jego dziewczyny, bo oszukuje ja od kilku lat, spotyka sie z innymi kobietami na boku. chcialabym sie na nim zemscic, zeby wiedzial ze zle robi.. chociaz wiem, ze nasza sytuacja byla jasna, bo powiedzial mi od razu co i jak, ale mimo to boli cholernie..

Jak można się zakochać w facecie z którym widziało się tylko raz na seks? ja już po miesiącu wykręcania się od spotkań dałabym sobie spokój a Ty to ciągniesz kilka miesięcy? Zablokuj jego nr gg i żyj własnym życiem. Poza tym... teraz Ci jej żal? Ale jak z nim szłaś do wyra to Ci żal nie było??

Gość ona20wawa.
wiem, ale wtedy racjonalnie nie myslalam. widzialam sie z nim 2 razy, pozniej w necie, kamerka itd.. zakochalam sie w tym co mowil, co mowi itd. ech, to jest za trudne dla mnie

Gość a czy on tez
a czy on tez jest z warszawy?

Mówić można wszystko tylko nie warto w to wierzyć, zwłaszcza jeśli się kogoś zna tylko z neta. Po prostu Cię wykorzystał i tyle. Zapomnij o nim.

Gość ona20wawa.
a co za roznica skad jest? dzieki, pomoglyscie mi niesamowicie

Gość a czy on tez
a moze np. mamy jakies podejrzenia co do swoich facetow, dlatego pytam bardzo duzo tu dziewczyn ktore dowiadują sie ze ich faceci wyrywają laski przez internet

Ale powiedz mi jak mamy Ci pomóc? Pomogą Ci słowa "będzie dobrze"? Nie nie pomogą, jedyne i najlepsze rozwiązanie to natychmiastowe zerwanie kontaktu. Niech robi idiota co chce. Jego życie, jego sprawa. nie ma sensu się mścić. ZAPOMNIJ.

Gość ona20wawa.
tak, on jest z warszawy

Gość złooo dobrze pisze
zakończ tę znajomośc.

Gość ja miałam do wczoraj
dziewczyno , nie rob nic. Szkoda tykac tego g****. On doskolnale wie ze robi źle i nawet gdy zrobisz mu na złosc nie zrobi to na nim żadnego wrazenia. Nie Ty pierwsza nie ostatnia. Odpusc sobie dziada i poszukaj faceta w realu. Na czatach z reguły siedza sami desperaci :O

Gość jestem z miasta - to widac
olej faceta a jego dziewczynie podrzuć fakty na temat tego dupka

Gość ona20wawa.
podrzucilabym jej, ale boje sie jego zemsty. mowilam mu kiedys ze nigdy nikomu nic nie powiem, bo on sie tego wlasnie bal.. grrrr!

Gość jestem z miasta - to widac
nie bądź śmieszna - co taki śmieć ci może zrobić...

A jak on może się zemścić?? ja pierdziele... Zresztą zostaw ich w spokoju, pewnie panna jest zakochana i tak uwierzy jemu nie Tobie. A on prędzej czy później sam się wkopie.

Gość hgfdsa
ja bym sie zemscila ale balabym sie ze pozniej i tak wszystko bedzie na mnie :D

Gość ona20wawa.
no wlasnie ja sie tego balabym.. ona mu uwierzy, ja bede najgorsza itd :( ale nalezaloby mu sie!

Gość hgfdsa
poflirtuj z nim troche na czcie jako ktos inny umow sie z nim i wystaw do wiatru dupka, zrob to pare razy :) jak chcesz ktos z kafe moze go pozaczepiac:D

Gość ona20wawa.
juz o tym myslalam ale on nie taki glupi.. chce numeru telefonu i zdjec na maila itd..

Gość ona20wawa.
nawet pomyslalam zeby na jakims gej czacie porozdawac jego mail i numer telefonu, ale jakby sie dowiedzial ze to ja to by mnie chyba zabil

Gość hgfdsa
hahaha daj nr jego tek to ja porozdaje i nie bedzie na ciebie :D

Gość ona20wawa.
nie, juz wole sama :P ech, musi minac troche czasu.. jakos mi przejdzie tylko nie wiem co robic jak sie odezwie niedlugo?

Gość hgfdsa
w zadny wypadku nie odpowiadaj na jego tel i takie tam bo bedzie wiedzial ze ci zalezy i bedzie jeszcze bardziej zadowolony z siebie, olej go, wiem ze to nie jest takie latwe ale tak bedzie najlepiej

Gość ona20wawa.
tyle ze on nawet do mnie nie dzowni, odzywa sie czasem w necie kiedys pisal mnostwo smsow, teraz juz nawet tego nie ma probuje zpominac juz dlugi czas, ale to nie jest proste