Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mi-mo-mu

zainteresowana

Polecane posty

Gość mi-mo-mu

najlepsze tabletki "72 po"?

Gość hgfdsa
postinor

Gość mi-mo-mu
A jak moge dostać recepte? Byłam dzisiaj w szpitalu ale tam recept nie wypisują "bo to nie jest nagły przypadek. Termin mi mija w poniedziałek więc mam troche czasu aczkolwiek wiem że każda godzina zmniejsza szanse na skuteczność tego leku

Gość hgfdsa
idz jak najszybciej do ginekologa bo pozniej moze byc za pozno, przypisze ci recepte

Gość hgfdsa
ja jak mialam taka sytuacje nawet nie zastanawiamlam sie tylko jak pojebana lecialam do gina:D najgorsze jest to ze pozniej niedobrze strasznie po tych tabletach jest, cala noc sie meczylam

Gość mi-mo-mu
no i tu problem bo ginekolodzy prywatni przyjmują tylko od pon. do pt. =/ :(

Gość mi-mo-mu
sytuacja była taka że to był ostatni dzień okresu .... być może miałam na palcach sperme a zakładałam mojemu mężczyźnie prezerwatywe. Nie jest to chyba duże ryzyko zajścia w ciąże ale lepiej zapobiegać niż leczyć ... albo raczej beczeć ;]

to może spróbuj się z jakimś umówić jak najprędzej z rana w poniedziałek, a o ktorej godzinie mijają twoje 72 godziny?

Gość mi-mo-mu
o 21 w poniedziałek

Gość hgfdsa
oj kochana to chyba masz problem jak cie na weekendzie zlapalo. w sumie ryzyko jest baaaardzo male ale ja bym tak samo zrobila a do panstwowego gina probowalas sie dostac?

Gość mi-mo-mu
:D taaaa państwowy gin. :P byłam byłam kochana :) ale pierwsze co mi pani powiedziała to "to nie jest nagły wypadek bo nie zagraża życiu" i "on takich recept nie wypisuje" ... to się nazywa polska służba zdrowia :) ale co racja to racja ... mój błąd ...

Gość mi-mo-mu
z nimi to właśnie różnie bo ja jestem strasznie podatna na stres ... ale zawsze to jest ok 30 dni jak nie dłużej ... i nawet gdybym brała najmniejszą ilość cyklu miesięcznego to wychodzi że dni płodnych nie miałam

Gość hgfdsa
buhahaha ale sie usmialam, no widzisz bez kasy nic sie zalatwic nie da, ja raz jak chcialam tylko na sekunde bez kolejki po recepte w tym naglym przypadku pow mi zeby prywatnie sie zapisala, huje jedne :Dpojdziesz w pon rano wezmiesz, i tak nic pewnie z tehgo nie bylo ale bedziesz spokojna chociaz

Gość mi-mo-mu
było było :D ale żeby z tego "było" nic nie było :D ...

to ryzyko jest naprawdę małe, no chyba że twój mężczyzna ma jakieś bardzo długo żyjące plemniki........ ja mimo wszystko myślę, że mogłabyś się umówić do jakiegoś prywatnego niestety gina w poniedziałek a potem biegiem do apteki i tak sobie pomyślałam, że jeśli naprawdę chcesz żeby ci przepisał ten postinor dla 100% pewności to lepiej powiedz że mialaś podczas stosunku dni płodne bo inaczej będzie cię pobował do tych tabletek zniechęcić- bądż co bądź to spora dawka hormonów jest

Gość mi-mo-mu
też tak zrobie :) poszłabym bo prywatnego ale po prostu żaden nie przyjmuje =/ ... no a prawdę chyba wole nagiąć troszku i nawet czuć się fatalnie przez jakiś czas niż później same wiecie :) .... no cóż być kobietą i otrzymywać przyjemności wcale nie jest łatwo :) dziękuje wszystkim :) :*

trzymam kciuki za ciebie i za siebie też :-) bo nie biorę już żadnych tabsów, a wiele się dzieje :-))