Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona Ona Ogolona

Dlaczego faceci obrazacie sie jak dziewczyny lubia gdy jestescie calkiem ogoleni

Polecane posty

Gość Ona Ona Ogolona

A ja juz tak kilka razy mialam, ze to wlasnie facet jakos sie wstydzil czy nie do koncza lubil byc calkiem ogolony w okolicach intymnych. To jest bardzo podniecajace dla mnie i przyjemniej mi piescic gladkiego faceta. Lubie doroslych ogolenych mezczyzn. Jakie sa przyczyny, ze nie lubicie sie golic tam?

Gość ja nie lubie
i mysle, ze to dla facetow malo meskie - za bardzo przejmowac sie kosmetyka. Mam byc czysty i tyle. Widok faceta z golarka przy wlasnej d...- no wybacz, mnie to nie podnieca.

ja jestem ogolona na zero i mój facet także- nienawidzę włosów oprócz głowy brwi i rzęs, facet może mieć owłosione ręce i nogi a reszty też nienawidzę- blech

kwestia indywidualnego podejscia do higieny ja osobiscie preferuje wygolonych facetów, ale dla niektórych MACHO to zbyt wysoka poprzeczka do przeskoczenia...

Gość onTorun
kobieta mi powiedziala, zebysmy sprobowali ogoleni, wiec ona i ja sie ogolismy i bylo duzo bardziej seksownie ;] teraz reguralnie ja i ona sie tam golimy. wiec nie wiem czy faceci maja jakies problem. ja nie :)