Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika15921

po okresie robic test??

Polecane posty

Gość monika15921

chciałam zapytać czy po skończonym okresie powtórzyć test?? i po ilu dniach od zakończenia okresu ?? pierwszy test robiłam 12 h od rozpoczecia okresu rano. zrobiłam ten test tak ponieważ okres mi sie przestawił o tydzien za wczesnie wiec pomyslałam ze to cos dziwnego zawsze miałam regularne. Prosze odpowiedzcie mi :):)

a napisz jeszcze który to byłby dzień ciąży jak robiłasten test i czy okres był normalny ilościowo i czy masz regularne cykle no i w który dzień cyklu zaszalałaś, że teraz się zastanawiasz nad byciem w ciąży:-)

Gość monika15921
zaraz zaraz! ja nie chce być w ciąży....i staram sie dowiedzieć czy jestem w ciąży.. w aptece mi mówiła ze mogę terz w drugi dzien okresu i ze dla pewnosci moge tez sprawdzic po okresie czy jestem w ciazy. i okres byl normalny ilosciowo

zawsze można powtórzyć test - zawsze to większ pewność , a pytałam o to wszystko bo napisałaś że okres pojawił się wcześniej ale skoro był normalny więc myślę że szanse na ciąże są naprawdę nikłe

Gość monika15921
dzisiaj strasznie sie źle czuje nic mi sie nie chce stoi mi wszystko na żołądku i w sosie nie jestem.... to są objawy okresu?? ja mam okres ponad 2 lata ale nigdy nie mialam tak tzn miałam ale tez byly inne objawy....a i jeszcze jedno pytanko po ilu dniach od konca okresu mozna zrobic jeszcze jeden test??

możesz zrobić od razu jak ci się skończy ten okres bo w ogóle to chodzi o to że test można zrobić minimum 10 dni po stosunku, a ile już masz ten okres bo skoro jest normalny a nie jakieś plaminie to naprawdę są nikłe szanse na ciąże

Gość monika15921
od wczoraj kolo 18 zaczeło no i ciagle mam

aha czyli jak go będziesz mieć dłużej niż 2 dni to test możesz zrobić dla uspokojenia siebie bo nie sądzę żebyś była w ciąży -to już prędzej można pomyśleć że po prostu zdarzył ci się krótszy cykl, jednak jeśli ci sie ten okres skończy np jutro to zrób sobie test w poniedziałek

Gość monika15921
dziekuje za rade juz wszystko wiem :))

po twoich wypowiedziach myślę że jesteś bardzo młodziutka, więc mam jeszcze takie pytanie czy w ogóle masz za sobą seks czy tylko peeting ,bo jeśli tylko to drugie to w ogóle nie ma mowy o ciąży

Gość ona15921
masz racje jestem młoda, nie dojrzała najpierw powinnam myslec potem uprawiac petting a teraz cierpie bo jestem w nie pewnosci... Ja do seksu podcghodze bardzo powaznie i nie mam zamiaru narazie urawiac seksu, mam za soba tylko petting :)

Gość ona15921
zawsze przed okresem wychodziły mi syfy na twarzy teraz tez tak było i zawsze w drugi dzień miesiaczki wszystko sie ładnie goiło teraz tez tak jest, chyba to jednak okres a nie plamienie...

to na pewno wszystko z tobą ok. a tak poza tym żeby zajść w ciąże podczas peetingu to naprawdę trzeba by było przenieść \"umazany\" spermą np palec do środka do ciebie bo plemniki szybko giną na powierzchni a poza tym też same do pochwy nie trafią jak znajdą się choćby w pobliżu . A jeszcze jeśli w ogóle to takie twoje pierwsze doświadczenia w intymnym życiu to pewnie twoje ciało przeżywa burzę hormonów i stąd ten okres się wcześniej pojawił (ja też miałam takie różne zawirowania kiedy zaczynałam takie rzeczy) a więc życzę więcej przyjemności :-) a mniej strachu

Gość ona15921
a te plamienia nie przechodza mysle ze to poprostu jest okres moze nie taki obfity ale okres po okresie zrobie test i bede spokojna na 100%

Gość ona15921
a co znaczy jak piszą "tc" albo @ ???

Gość ona15921
dzieki dzieki

Gość ona15921
a nawet jeśli było by to plamienie to podczas robienia testu rano na drugi dzień wykazało by ze jestem w ciąży prawda???