Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shes so sad...

NIENAWIDZE CIE CHOCIAZ MASZ RACJE I JA DOBRZE O TYM WIEM....!!!!!!

Polecane posty

Gość shes so sad...

ale Ty juz nie chcesz wiedziec, ze ja zdaje sobie sprawe ze swojej glupoty... za duzo razy juz bylo powrotow inicjowanych przeze mnie... przeprosin, ze wiecej Cie nie opuszcze... i zawsze opuszczalam, a potem zalowalam... ohhhh jaka ja jestem glupia... nie zaslugujesz na mnie... wiemy o tym oboje... nie powinnam byc z Toba, bo jestem Twoim przeciwienstwem...niestala i niepewna niczego... a Ty nienawidzisz tego i wcale sie nie dziwie... juz nie mam szans, chociaz bede sie starac... Bo tylko Ciebie kocham i nic tego nie zmieni, probowalam... nikt nie jest Ciebie wart, Ty mnie rozumiesz i akceptujesz moje wady... Dlaczego ja nie moge tak po prostu z Toba byc, przeciez wiem ze to dla mnie najlepsze? Czemu jestem jeszcze niedojrzala? Chce byc juz, bo nie chce Cie stracic. Zycze Ci szczescia, nawet z inna. Kocham Cie.......................

Gość polepszem ciem humora
Uczeni z UNESCO postanowili sprawdzić, który naród ma najsilniejsze geny. Wzięli Amerykanina, Francuza i Gruzina, wpakowali do kontenerów i każdemu wsadzili małpę. - Kto zrobi więcej dzieci - ma najsilniejsze geny i wygrywa! Po trzech latach otwierają kontenery i patrzą: Amerykanin - trójka dzieciaków, Francuz - dwójka, a u Gruzina - jedno. - Coś słabiutko, Gruzinie, słabiusieńko... - śmieją sie naukowcy z UNESCO. - Bo mi żeście, popierdółki jedne, samca dali! Umiera stary Gruzin. Przy łożu śmierci siedzi jego wnuk. Umierający mówi: - Kiedyś, gdy umarł Lenin, umarł i leninizm... Kiedy umarł Stalin, umarł stalinizm... - Dziadku Onanie, nie umieraj!

Gość she so sad...
dzieki,,,, moze jestem tepa ale nie skumalam kawalu :P ale dobre checi sie licza ;) moze porozmawiasz ze mna?:)

Gość she so sad...
a dobra juz lapie ;) to pewnie przez ten moj smutek cos mi sie z bania nie tak dzieje :D:D:D:D