Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosska

Pachy.. pomocy!!

Polecane posty

Gość rosska

Dlaczego jak gole pachy to zawsze zostają mi czarne kropki.. tzn.. włoski 1,2mm .. nie da się z nimi nic zrobić.. a na dodatek skóre mam tam podraznioną.. :( Gole zwykła maszynką.. i depilatorem.. i wszystko działa tak samo.. a teraz to prawa pacha mnie szczypie jak diabli.. :( Są na to jakieś BARDZO dobre kremy?? :(

Gość Przerwa w mózgu80
na kremach sie nie znam ale powiem ci szczerze że poczekaj aż włoski troche podrosna wtedy pęsetą z cebulkami nie będą tak odrastać pozbędziesz sie czarnych kropek , jak szczypie to posmaruj nivea delikatny i ładnie pachnie ja po goleni to kuleczka rexony albo nivea , ja mam bardzo cieniutkie czarne włoski więc problemu nie mam .

Gość rosska
ehh.. ja mam grube.. i dość gęste włosy.. zanim wyrwe wszystkie włosy to minie 10 lat.. próbowałam już.. ale i tak miałam bardzo podrażnioną skóre.. A może jest cos takiego przez co właśnie te włosy się osłabią i będzie ich mniej?

Gość rosska
A oprócz tego pod pachą wyrasta mi trzeci cyc, który jak dotknę go maszynką, to wścieka się i pochrząkuje bluzgając na mnie. Jest mi strasznie przykro, bo ten cyc mówi, że mam taki busz pod pachą, że spokojnie mogłabym startować w konkursie największego BUSZMENA W MIEŚCIE. Kiedyś nawet się wkurzyłam i przywaliłam temu cycowi szczotką klozetową i uciszył się na parę godzin, więc spokojnie mogłam się golić. Niestety szczota złamała się w pół. Poradźcie coś :(. Jestem bezsilna.

Gość ross
Taak ;) Ktoś tu ma niezłą wyobraźnie.. hyh. Jak ten podszywacz jeszcze coś napisze to chyba przerzuce się na swój \"zarejestrowany\" nick ;)

Gość rosska - podszywacz
Tak, tak.. jestem podszywaczem.. haha .. zawsze to robię jak tylko mi się nudzi! Więc przyznaje się bez bicia, że to niestety ja mam 3 cyce.. nie dość, że jestem gruby więc mi 2cyce wiszą.. to jeszcze ten trzeci też wisi. I tak śmiesznie mnie łaskocze pod tą pachą! A, że jestem facetem to wogóle sie też tam nie gole.. właściwie to jedyne miejsce, które gole to twarz. I jeszcze te 3 fałdy na brzuchu.. masakra! Nic dziwnego, że dziewczyny mnie nie lubią. Takie zycie, no nie? A teraz idę sobie dalej się podszywać pod kogoś.. bo jestem za głupi, żeby pisać za siebie.. haha. Jaki debil ze mnie.. wiem, wiem :D