Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plxpomozcie

...preejakulat - czy mogła zajśc w ciążę?

Polecane posty

Gość plxpomozcie

hej. Wczoraj mialem swoj 1'szy raz. ale nie o to chodzi. podczas gry wstepnej z dziewczyna (oboje mamy po 17 lat, tylko ona ma juz wiele "razow" za soba) przypomnialem sobie ze nie zamknalem drzwi ;) pobieglem na chwile zamknac i zalecialem do kuchni napic sie wody. i tu sie zaczyna - pod skora penisa spostrzeglem wydzieline (teraz wiem ze to byl breejakulat). wytarłem go sobie chyba prawa reka, potem wytarłem go o chusteczke, reke tez przetarłem chusteczka (oddzielna-nowa). potem, kiedy sie zapomnialem ta reka palcem dotykalem warg sromowych partnerki ( 2-3 razy wetknalem palca [raz kciuka, a nim nie wycieralem]) czy jesli mialem na palcach preejakulat, palce wytarlem, preejakulat tez, to czy przez wetkniecie ich moze zajsc w ciaze? Stosunek odbyl sie w prezerwatywie (durex, nie pekła), ja sam nie doszedlem (wiem, wiem, za ciasna byla guma ;)) ona miala chyba akurat jakos pierwsze dni plodne (chyba wg kalendarza jej wychodzily) plx o szczere opinie co sadzicie

Gość kalinnnak
nie ma takiej opcji spij spokojnie :)

Gość plxpomozcie
czytalem gdzies ze (jedne zrodla podaja ze mozliwe, inne ze nie) preejakulat moze posiadac plemniki, ale jesli juz posiada, to sa uposledzone ruchowo albo martwe albo słabawe. podobno szanse na zaplodnienie samym preejakulatem sa znikome, albo wrecz zerowe. w moim przypadku nie powinno nawet byc obaw :) ale juz taka mam psychike :P moze to dlatego ze to 1'szy raz... poza tym dziecko nie tak latwo zrobic nawet jak sie chce :P ale mimo wszystko co myslicie o tej sytuacji?? spac spokojnie?? kalinnak dzieki :) zawsze tak inaczej o tym mysle ;) ale mimo wszysto prosze o szczere opinie na ten temat

Gość ech-ach
to presja twego pierwszego razu ,za duzo teraz myslisz...a swoja droga skoro masz gume bardzo madrze,brawo!to po co ladujesz upackane paluchy tam gdzie nie trzeba? :P ....spoko nic sie nie stanie od palca w ciaze sie nie zajdzie zbyt plytko ale plyn jak najbardziej ma wlasciwosci zapladniajace wiec uwaga na stosunki przerywane ,najwieksza glupota pod sloncem ,nie pociupcia sie jak trzeba a ciaza wielce prawdopodobna co to znaczy ze nie doszedles bo guma byla za ciasna? eeeeeeeeeeeeee chyba stres cie zjadl....

Gość plxpomozcie
;) dzieki :) to chyba na serio presja i strach dziala tak, ze tyle myslalem o tym ;) paluchami operowalem dla orientacji ;) a guma byla troche za ciasna, co dawalo mniejszy komfort+stres+... mialem nieco pelny pecherz ;) okolo 14 powinna miec okres ;D po okresie sie spróbuje na pusty pecherz i bez stresu ;) dzieki za wsparcie :P