Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

czuje sie totalnym przegrancem

Polecane posty

Gość czysta wyborowa
mnie dzis dobila babcia meza:((

Gość bla bla*
ja też ale trzeba być optymistą ja przegrywam życie z uśmiechem na twrazy

Gość bla bla*
a co jest nie tak w Twoim zyciu?

Gość bla bla*
nie przejmuj się nie ty pierwszy nie ostatni...

co tu gadac nie jestem urodziwy i do tego niesmialy i jeszcze pare innych zeczy by sie znalazlo

Gość bla bla*
a tak naprawdę to zawsze można stanąć na nogi jeśli się tego chce.może nie jest tak źle jak myślisz

Gość czysta wyborowa
Mnie ciagle dobija babcia meza. Slucham ja z udawanym usmiechem na twarzy a wewenatrz mam ochote na....niby taka cichutka, spokojniutka a dopiec to potrafi.

Gość bla bla*
ja bym miła też miała taką babcie gdybym wyszła za mąż za mojego niedoszłego narzeczonego.ale nie mam bo zerwane zaręczyny i mam święty spokój

Gość bla bla*
jeżeli to tylko uroda i nieśmiałość to nie ma co przesadzać.uroda nie ma znaczenia w życiu dla normalnych ludzi oczywiście a nad nieśmiałoscią mozna popracowac zresztą nad wyglądem również

Gość bla bla*
ja wiem że pięknym kobietom i przystojnym mężczyznom jest łatwiej w życiu bo są bardziej pewni siebie ale to nie wszystko ważne co sie ma w głowie i w sercu

Gość bla bla*
trzeba walczyć ze swoimi kompleksami

Gość czysta wyborowa
bla bla*-- do meza to nie mam zastrzezen, nawet i tesciowa jest w miare, ale ta babcia..niestety od paru dni jest u nas ze wzgledu na problemy zdrowotne przez ktore nie moze byc sama a w naszym domu sa warunki. na kazdym kroku stara mi sie tylko udowodnic jaka kieppska ze mnie gospodyni domu i...zona. Meza nie chce w to mieszac. Nie chce by musial opowiadac sie za mna lub za babcia tym bardziej, ze to 80 -letnia kobieta. po cholere mi wojny w domu. pocieszam sie, ze za pare dni powinna wrocic do siebie. BLA BLA - sam wyglad nie ma zadnego znaczenia. Dla mojego meza o sredniej urodzie (tak mowiac obiektywnie) odrzucilam faceta, ktory mial naprawde ladna urode. Ale nie mial tego czegos...

Gość o la la.......
Wygląd ma znaczenie dla pustych lal,po co Ci taka?Rozejrzyj się wkoło nie wszyscy są piękni,a piękni nie zawsze są szczęśliwi.....;)

nie wierzę, ze jesteś tak odpychający jak piszesz..więcej wiary w siebie, wiele zależy od nastawienia człowieka

Gość o la la.......
Dla wielu osób bardziej liczy się co masz w głowie,o wartości człowieka nie stanowi jego wygląd,ale to kim jest,co sobą reprezentuje....Znam wielu mężczyzn,którzy są duszą towarzystwa,choć ich aparycja pozostawia wiele do życzenia,to ani oni,ani nikt inny nie zwraca kompletnie uwagi na ten drobny mankament;)