Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lu_netkaaaaaaa

skad macie tyle kasy na zakupy

Polecane posty

Gość lu_netkaaaaaaa

ylam w ikei, jestem w szoku, tyle ludzi, pelne koszyki :O

ja też byłam dzisiaj w ikei :D nie zaglądałam za to ludziom do koszyka :) Zresztą ikea to specyficzny sklep :) jak ktoś się urządza to rzeczywiście sporo tego wywozi stamtąd :)

Gość z pracyyyyyyyyyyyy
a niby skąd?:O

Gość kradniemy
:classic_cool:

Gość lu_netkaaaaaaa
do koszykow nie zagladalam zbytnio, ale teskty typu "zobacz jakie fajne", musze to miec, kupimy to :P

Gość ponawiacz...........
najpierw musze tacie obciagnac z polykiem, nastepnie zlizac resztki spermy i wylizac odbyt do czysta i dopiero dostaje kase od tate :o

bo tam jest cała masa takich fajnych rzeczy, które są nie wiadomo do czego :D Jak byłam ostatnio z rodziną to wydawało nam się, że mamy zajefajną tarkę w kuchni :D do momentu kiedy w Ikei nie wpadła nam w oko taka z dnem, że tarte warzywa czy ser nie rozsypują się wszędzie dookoła, tylko zostają w środku.... :D i wróciliśmy z tarką do domu oczywiście :P

Gość łorzeszkorwa
tylko w naszym kraju ikea jest dla bogaczy...wszedzie na swiecie to obciach miec meble z ikei...a kasa jest z pracy albo przekretu

Gość Ajkija to super szop

Gość lu_netkaaaaaaa
czesc wielbiciel 🖐️ gdzie ejdziesz an urlop? :P ja sie ladnie opalilam jak mowia szkoda, ze szybko zejdzie braz :(((

Jedna uwaga do łorzeszkorwa : mieszkam w Holandii i tutaj NIE jest obciachem miec meble z Ikei. Fakt, jest to sklep tani, ale stylowy i wiele mlodych ludzi (takich, ktorzy dopiero sie urzadaja) lubia ten sklep i w nim kupuja.

Gość lu_netkaaaaaaa
u nas wlasnie nie jest tani, jak dla mnie przykladowo kumpela w irlandii kupila duzy plakat na ciane za ok.5E u nas taki za 49zl :O

Gość nie umiem tak fajnie
22:45 coooooooole 22:46 wielbiciel 70B lu_netkaaaaaaa ---> narazie brak planów, za dużo pracy mam może wrzesień... p.s. podeślij jakieś foto, zanim zejdzie in the summertime... http://sunny-and-angel.wrzuta.pl/audio/1enMa ufvAz/ 23:34 wielbiciel 70B lu_netkaaaaaaa ---> no podeślij, nie bądź taka in the summertime... http://sunny-and-angel.wrzuta.pl/audio/1enMa ufvAz/     » Odpowiedz na ten temat ul#przekierowania { width: 700px; list-style-type: none; padding: 0; margin: 0 0 0 30px; font-family: Trebuchet MS, Helvetica, Verdana, sans-serif; font-size: 13px; text-align: justify; border-top: dashed 1px gray; } ul#przekierowania li { display: inline; padding: 0 0 0 7px; background: transparent url('http://j.o2.pl/hp_img/sg/dot.gif') no-repeat 1px 4px; white-space: nowrap; } ul#przekierowania li.x a { color: black; } ul#przekierowania li.y a { color: gray; } używane auta nieruchomości ogłoszenia biustonosze perfumy notebooki, laptopy buty damskie bielizna damska RTV - telewizory, kamery wideo AGD - zmywarki, kuchenki, pralki aparaty fotograficzne i cyfrowe Kafeteria - Reklama - Redakcja   © 1999-2008 o2.pl Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone. var gemius_identifier = new String('d1BKWEMwD9OO_xfEjvs9CqP8.F4GHf.i3sJvWHBB_Hf.K7');

Gość koks
niech pomysle z pracy z kilku etatow