Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneek007

nietypowy problem i nietypowa prosba o pomoc

Polecane posty

Gość aneek007

Witam. Mam pewien problem... Otóż od jakiegoś czasu nie widzę opisów pewnej osoby z mojej listy kontaktów na gg... Tzn kiedy ten ktoś wchodzi na dostepny to wtedy widzę że ma jakis opis ale mnie się on nie wyświetla. Kiedy mam otwarte okno rozmowy to w miejscu gdzie obok nazwy kontaktu powinien być widoczny opis to ja mam tylko takie nawiasy "()"... Czy możliwe jest żeby ten ktoś specialnie ukryłwał swoje opisy przede mną? Tzn może inaczej czy jest wogóle taka mozliwosć żeby tak własnie zrobić? A jeśli tak to w jaki sposób? Wiem że niektórym może się to wydac dziwne i głupie ale to dla mnie na prawde ważne a ja się po prostu na tym nie znam... Więc bardzo prosze o pomoc.

Gość a moze wlasnie
ma taki pusty opis

Gość htsdthsrhshs
tak moze miec ustawione ze opis widza tylko znajomi a wiec ciebie nie ma w swojej liscie kontaktow

Gość aneek007
gdybym mial ustawioną opcje ze opis widza tylko znajomi to nawet gdyby był na dostepnym to dla mnie i tak bylby caly czas niedostepny a ja widze z jest dostepny albo ma opis zaraz wracam i widze ze ma opis tylko on mi sie nie wyswietla... a gdyby mial pusty opis to w panelu gg pod nazwa kontaktu bylaby wtedy pusta linijka... i dlatego własnie nie wiem czemu tak sie dzieje a dzieje sie tak mniej wiecej od tyg.

Gość a moze wlasnie
a co widzisz pod ta osoba na samym GG?

Gość aneek007
no wlasnie nic nie widze, bo gdyby byl pusty opis to bylaby chociaz pusta linijka a tu nie ma nic... widze tylko że ten ktoś ma status dostepny albo zaraz wracam albo dostepny z opisem albo zaraz wracam z opisem ale w przypadku tych dwóch ostatnich zaden opis sie nie pokazuje...

Gość a moze wlasnie
zaloz chwilowo inny nr gg i zobacz, co tam zobaczysz

Gość aneek007
juz zakladalam i widze dokladnie to samo... a jak można najprosciej sprawdzic czy ktos ma mnie na liscie kontaktów?

Gość a moze wlasnie
skoro to samo, to jak w ciemno by ten ktos zablokowal nr, o ktorym nie wie? czyli ta wersja odpada, moze to po prostu czyjes gg szwankuje, rozne cuda sie zdarzaja, prawym przycikeim myszy na te osobe, jak jest widoczna i tam: informacje, jesli widzisz nr IP, to ma w kontaktach, jak nie to nie wiadomo.

Gość aneek007
no racja nie moglby zablokować nr o ktorym nie wie, a cuda na gg faktycznie sie zdarzaja... brałam jeszcze pod uwage taka opcje ze ten ktos usunal mnie z listy i jakos zablokował mozliwosc ogladania swoich opisów osoba ktorych nie ma w znajomych ale wtedy bylyby po prostu niedostepny... wiec moze faktycznie to wina gg tylko własnie zdziwilo mnie to bo wczesniej cos takiego nie mialo miejsca i zaczeło się dopiero tak od tygodnia. dzięki za pomoc to jak bedzie dostępny to spróbuje sprawdzic czy ma mnie w kontaktach bo to chyba najlepszy sposób żeby to się wyjasniło...

ja Ci powiem ze te gg psuje sie od jakiegos czasu. Nie tylko u mnie ale też u znajomych, nie odchodza wiadomości, czasami dochodzi ta sama kilka razy dziennie. Ja radze przejsc na aqq lub tlen, albo jeszcze cos innego