Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna 20

pomocy prosze was!!!!

Polecane posty

Gość anna 20

witam mam problem z chłopakiem.. strasznie go kocham i nie wyobrażam sobie żyć bez niego.. ale moja zazdrość wszystko psuje... co mam zrobić dziś powiedział ze to miedzy nami koniec i ze mnie nie kocha ale ja wiem ze tak nie jest ze mu zależy na mnie bo nie można przecież przestać kochać po 2 latach... mimo tego pogodziliśmy sie i jak narzazie on próbuje na nowo mnie pokochać tak twierdzi ale ja w to nie wierze.... dał nam nowa szanse.ja już nie wytrzymuje tych kłótni a może nie pasujemy do siebie!!! pomóżcie mi zostawić raczej nie dam rady nie potrafię zbyt mocno go kocham pomóżcie bo mi sie żyć odechciewa !!!

Gość swenson
niby jak ci mamy pomóc? :O

Gość Cinni
Zazdrość może naprawdę wiele zniszczyc, bo sprawia, że osoba o ktorą jest sie zazdrosnym czuje się zaszczuta, kontrolowana i ma wrażenie, że jej się nie ufa. Jak to kiedyś ktoś mądry powiedział: "Jeśli trzymasz miłość zbyt słabo, odleci; jeśli ją ściśniesz za mocno, umrze. Oto jedna z zagadek." Tak też jest własnie, nie rób nic na siłę, pozwól facetowi samemu zdecydować. Uwierz, ze jeżeli bardzo mu na Tobie zależy i szczerze Cie kocha to na pewno nie pozwoli Ci odejść! Nawet jeśli sie rozstaniecie to nie wytrzyma i powroci... Jeśli nie, to oznacza, że i tak nie miałoby to sensu. Trzymanie na siłę nic nie daje, tylko kolejną dawkę problemów... Trzymam kciuki za Was!

Gość anna 20
mój ma 24 lata a co?

dlatego się zapytałem o wiek faceta bo my tacy już jesteśmy ze w tym wieku jak mamy kochającą kobietę kora jest super w łózku ,pozwala nam na wszystko po za zdradą to mamy ochotę ja olać i własnie nam się nie chce jej kochać i fantazjujemy o innej.Trochę zajmij się soba ,bądz bardziej atrakcyjna dla factów Ogranicz mu trochę "zabawy" i dobrze go obserwuj

Gość a ja takie mam
www.szkatulka-ze-skarbami.blog.onet.pl

Gość anna 90
dzięki wam mam nadzieje ze sie uda jak nie to nie wiem co będzie dalej za za wasze problemy tez trzymam kciuki pozdrawiam:)