Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dffd25

dlaczego ludziom jest zawsze źle?

Polecane posty

Gość dffd25

Tak sobie myslę - człowiekowi jest zawsze źle. Jest nawet takie przysłowie "dobrze tam, gdzie nas nie ma". Mam fantastycznych rodziców, mama jest moją najlepszą przyjaciółką, jestem jedynaczką, mieszkamy w dużym domu z czterema zwierzętami, otoczeni zielenią i fajnymi sąsiadami. Mam cudownego chłopaka, jestem wciąż przytulana, komplementowana, mam wspaniały seks. A jednak czasami ogarnia mnie smutek, wciąż chcę wiecej. Chcę mieć wiecej pieniędzy, zazdroszczę innym którzy mają lepiej, chcę czegoś innego. I jestem wtedy naprawdę przygnębiona, mimo że tysiące ludzi zamieniłoby się ze mną miejscami. Dlaczego ludzie są tacy dziwni? Rzadko kiedy potrafią docenić swoje życie.

Gość ponawiacz...........
bo tylko mi jes zawsze dobrze :)

Gość ofe rma
tylko ci którym wszystko przychodzi łatwo tak mają. jeżeli widzisz że coś ci się udało i zdajesz sobie sprawę że trochę mniej szczęścia czy trochę mniej pracy a twój los byłby naprawdę dużo, dużo gorszy niż jest to potrafisz docenić to co masz. no ale oczywiście jak prze całe życie pieczone gołąbki same wpadały do gąbki to wydaje się że tak powinno być i "dlaczego innym wpadło więcej".