Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zafascynowany uparciuch

zawalczmy!

Polecane posty

Gość podobno regularna defekacja
leczy. Powodzenia🖐️

ale niektórzy mają problemy z regularną defekacją :) nie dziękuję, ażeby nie zapeszyć ;) witaj Agnese... :) miło mi powitać Cię na moim topiku mam nadzieję, że będziesz tu stałą bywalczynią :)

witam, witam :) są chętne dziewczyny i kobietki? :) od mojego ostatniego wpisu trochę się zmieniłam! schudłam jakieś 3-4 kg, opaliłam się na śliczny jasny brąz, pozbyłam się praktycznie cellulitu :) a to jeszcze nie koniec! dopiero się rozkręcam ;) przyłączajcie się!

Gość ja też bym się przyłączyła
a jak pozbyłas się cellulitu?

witaj :) nigdy nie miałam jakiegoś okropnego cellulitu, ale troszkę miałam "pomarańczową" skórę. zakupiłam bardzo szorstką gąbkę, której używam codziennie podczas kąpieli. jest to gąbka likwidująca cellulit - kosztowała jakieś 3 zł w Realu :D oczywiście unikam słodyczy, zresztą nigdy za nimi nie przepadałam, ale kocham pieczywo, makarony, a od tego też powstaje to dziadostwo :( piję ogromne ilości wody, po prostu hektolitry! i bardzo dużo się ruszam - właśnie wróciłam z obozu sportowego, więc na brak ruchu nie narzekałam :)

Gość MISIA KOBKA
Hej! Ja sobie kupiłam piekna czerwoną sukienke w ktorej wyglądam sexy :) Walczę z rozstępami, mam nadzieje ze się uda. Cellulitu nie mam. Ale za to trądzik, też walczę z nim. Rozjaśnilam włosy :) I jestem na diecie! schudłam 3 kg! :D

hej! ;) rozstępy też posiadam, ale myślę, że już niedługo się na zawsze z nimi rozstanę :) trądzik też mnie męczy, ale również z nim walczę - i tak jest już nieźle :) gratuluję Ci sukcesów :) i oby tak dalej! ;)

zaprasza na moj tpik, szybki tamni i skuteczny sposob na trądzik. warto! warto wypróbować, tam opisąłam jak wygląda jeden zabieg, efekt cera bajeczna