Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobic hhwehjw

Znajoma chce oddac roczne dziecko do domu dziecka!!!

Polecane posty

Gość co zrobic hhwehjw

krotko do rzeczy: mieszkam w niemczech, znajoma znajomej chce oddac swoje roczne dziecko do domu dziecka bo jest "czarne". chlopczyk sliczny, mulacik, ojciec nieznany. kilka razy bawilam sie z nim gdy bylam u dziewczyn z wizyta.dowiedzialam sie o tym wczoraj przez telefon, podobno podjela juz decyzje. podobno chce"jeszcze sobie zycie ulozyc", na "imrezy pochodzic" i "kogos poznac". az sie plakac chce...obled.....

Gość wyjechanaaaaaa
i dlatego jestem za aborcja. dziecka by nie bylo i nie musialoby sie tulac niechciane po siwecie. ale nie, lepiej urodzic a potem "moze oddam, moze nie oddam", z psem sie nie powinno tak robic a co dopiero z dzieckiem.

Gość niech żyje po
a co ? chce być szczęśliwa ... Bóg dał niech odbierze ...

Gość nvcosdjfojfoeasjfe
ja bym murzyna dawno oddal. do slamsa jakiegos. niech tam dorasta i dupy daje , na chleb trzeba miec.

Gość to się w głowie nie mieści
jakim trzeba być wstrętnym typem, żeby chcieć oddać własne dziecko na tułaczkę...

Gość jap
wyjechanaaaaaa pooooooooooojebało cię tyle rodzin czeka na dziecko do adopcji a nie aborcje

Gość Ania232
Cytam wasze wypowiedzi i to niektórych z was oddałabym do slamsów. Przykro mi z powodu dziecka!! Ja też mam synka mulatka i "dobrzy " ludzie radzili mi abym usuneła. Dziękuje Bogu do dziś ze nie posłuchałam bo to moja radość i życie!!!!