Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana666

jak się pozbyć uczucia głodu?pomóżcie

Polecane posty

Gość załamana666

Witam,może jest tu ktoś kto mi pomoże .Schudłam 12 kg,chciałam jeszcze 8, ale zamiast tego z powrotem utyłam 3kg.nie wiem co robić.Straciłam motywację,mam ochotę na wszystko co słodkie i ciągle jestem głodna.Błagam ma któraś z Was dziewczyny jakąś radę co zrobić by się nie chciało jeść?Przeczytałam o błonniku do ssania.pomaga?miałam taki który się popija wodą ale to nic nie daje.Proszę,nie chce znowu stać się baryłą.

Gość Dryftaa
a czemu znow zaczelas jesc tyle ze tyjesz?

Gość załamana666
nie wiem,nie mam już sił walczyć,straciłam motywację,ale z drugiej strony chcę znów chudnąć potrzebuje tylko czegoś co mi pomoże

Gość Dryftaa
napisz do mnie na gg 2781174

Gość też niechcąca
Wypij szklankę wody. Często uczucie głodu mylone jest z pragnieniem. No i jedz marchewkę - ilość kalorii zużyta na schrupanie jej jest większa niż jej wartość kaloryczna.

Ja rok temu zauwazyłam, że nieźle przytyłam.. wcześniej nie zwracałam na to uwagi. Zaczełam mniej podjadać.. i wcinać mniej słodyczy.. ( jadłam nawet 4 batoniki dziennie ;) ) teraz to jak już jakiegoś mam zjeść to grześka bez czekolady.. i to raz na jakiś czas.. Wczesniej ważyłam 45kg.. jak przytyłam to 48 (niby 3kg.. a różnica była) a teraz mam 44kg.. na mój wzrost i sylwetke nie wyglądam jak kościotrup więc jak coś to tego nie piszcie :P Zaczełam trochę ćwiczyć.. miałam przez pewien czas nawet taką obsesje, że musze caaały czas ćwiczyć.. i jak oglądałam jakiś film to albo robiłam brzuszki.. albo jakieś wymachy nóg itd. Chociaż niestety jak chce oglądać jakiś film to zawsze musze coś jeść :D Wracając do tematu.. czytałam ( chyba na forum o głodówce) ,że do szklanki zimnej wody.. wsypujesz łyżke sody.. i bierzesz łyka.. Osobiście nie wiem, czy to pomaga.. ale możesz spróbować :P

Gość wystarczy jeść REGULARNIE
małe porcje co 3 godziny i nigdy nie czujesz głodu:) ja stosuję tę metodę od wielku lat i dziś w wieku 30-tu lat wciąż ważę tyle samo co na początku liceum:)