Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nelke

teraz albo nigdy- 8 kg w dół- zapraszam wytrwale

Polecane posty

witam. chce zrzucic 8 kg. szukam wsparcia na forumj? pomozmy soboe nawzajem:) wiec? dolacza ktos?

a pewnie!! napisz ile masz wzrostu, ile teraz wazzs i ile masz lat:) zrobimy tabelke

sorry nie zauwazlam:) jeszcze wczesnie:) no to co? od dzis zacznamy? mam nadzieje ze bedziem na tym topicu do samego sukcesu

jasne, że zaczynamy;) tzn ja już zaczełam jakis czas temu;) i z kazdym dniem na wadze coraz mniej. Jednak teraz te ostatnie kilogramy najtrudniej zrzucić. Ja już własnie po śniadanku, pije herbatkę. Dzisiaj muszę zrezygnować z kolacji;) a tylko na obiad jeszcze coś małego zjem;)

tez sie przylacze, jesli mozna, bo na moim poprzednim topiku wieje pustka ja odchudzam sie na spokojnie, na poczatku wazylam 58kg teraz 57 i chce schudnac jeszcze te 7 kilo. Mam 165cm. 25lat Wpolowie wrzsnia jade nad morze i b mi zalezy zeby tam dobrze wygladac i dobrze sie czuc.

hej Pilar pewbie ze mozesz dolaczyc. ja mam 25 lat , 160cm , i teraz 58:( chce 50-52.. odchudzanie powoli jest najskuteczniejsze- wiem z dosaiwczenia.

Gość arbiter
mam 5 do zrzucenia próbuje od 4 dni...ale wczoraj cos wypadło od jutra zaczynam

nelke tez mi sie tak wydaje, zreszta ja chyba nie jestem w stanie sie glodzic albo jakichs cudow ze soba wyprawiac. Duzo pracuje, a w pracy musze miec sile i energie, bez sniadania chyba bym zemdlala.

Gość /bet/
hej dziewczyny !!! chetnie sie przylacze :) mam 21 lat 169 wzrostu i waze 59 kilo !! moje marzenie to 50 damy rade ??!!!

Gość Toyota Avensis
Hey a ja mogę?? Mam 23 lata i 58kg niestety:(chciałabym ważyć 50-52bo przy takiej wadze najlepiej sie czuje ale pofolgowałam sobie słodyczy i jedzenia wieczorem i mam konsekwencje:( Od kilku dni nie jadłam już słodkiego i mam nadzieje ze tak długo zostanie:) Moja zmora są tez chipsy. Tez jestem za stopniowy zrzucaniem kg. To co proponujecie dziewczyny? Jak myślicie czy jak będę Grobic ok 200 brzuszków to moja okropna oponka sie zmniejszy??

hello dziewvzyny? to jak? robimy tabelke?? :) jaka diete stusujecue?? ja mk= mniej kalorii:P a! no i codziennie godzina fitnessu

jak dla mnie nelke zrob, bedzie dodatkowa motywacja ja 165 cm , na poczatku 58 , po 2 tyg diety ostatnio waga wskazala 57.

ok. zrobie dzis wieczorkiem albo jutro, bo mam straszny zajob dzisiah. chyba ze ktoras z Was ma troche czasu. bo ja zaraz wchodze i wracam ok. 22:(

nelka tyle pracujesz? ja dzis jestem po nocce i ciagne do 17, ponad 30h he he, no ale co zrobic, na porodowce byla w miare spokojna nocka wiec sie nawet wyspalam. Troche glupio mi robic taka tabelke w pracy :P Dlatego tez czasem rzadko pisze, ale ja jestem zdecydowana do moich wakacji nad morzem bbbb chce schudnac i zmniejszyc okropny cellulit. Mam na to jeszce 5 tygodni wiec nie jest tak zle. Mam nadzieje, ze te 5 kilo minimum jeszce zrzuce.

hej dziewczyny i jak wam idzie ??? ja dzis na sniadanie jedna kromka chleba ze slonecznikiem i jedno jajko na miekko na obiada fasolka szparagowa i znow jajko tym razem sadzone jedno ozywiscie troche juz spalilam bo kosiilam ogrodek na kolacje planuje malo imprezke ze znajomymi robimy grila ale jedyne co zjem to szaszlyka z piersi z kurczaka papryczjka do tego i cukina troche jugurtu naturalnego !!! no i moze jakies piwko !!! najgorsze to ze napilam sie troche coli dzis bo zapomnilaam ze diete mam !!! ale tylko maly leczek !!! i zaraz siegnelam po wode niegazowana !!! a wam jak idzie

pilar: polozna jestes? skumulowal mi sie dzien i dlatego tak dlugo jestem poza domem:) pozdrawiam PS troche coli to nie grzech:)

witam:) cz ktos jeszcze dolacza?? jak u Was dietka dziewcznki/?

nelke nie nie ja sie nie poddaje, ciagle walcze za soba ale wolno mi idzie i to jest troche flustrujace. Musze przyznac, ze nei ograniczylam jakos super jedzenia, po porsu nue jem slodyczy i tlustyh rzeczy. Codziennie jezdze na rowerze, ale to chyba nei starcza nelke-jestem lekarzem, czasem mi sie zdarzy odebrac porod:) wczoraj mialam 6 ciec cesarskich jedno po drugim, w takim przypadku wracam do domu, jem i kimam, dlatego tak rzadko pisze. Postaram sie to troche zmienic. a Ty co porabiasz w zyciu?

Gość Witam panią doktor
Pilar ,kłania się chirurg dzięcięcy z Miedzylesia ,lat 29 🖐️ Tomasz Ż.

Gość Witam panią doktor
??? to może napisze nam pani w skrócie o przebiegu cesarskiego cięcia ,bo wyraz "flustrujące" wzbudził we mnie podejrzenia ...🖐️

ha! ja jeszcze nie jestem lekarzem, ale za rok koncze medycyne:) a ostatnio skonczylam praktki na poloznictwie:) zjadlam dzis cal czekolade... ale ... ale.... byl fitness:) wyszlo choc na ZERO??:P

:) no patrz nelke jaki ten swiat maly :) a ciecia nie bede opisywac, na pewno mozna znalezc w necie, zreszta my nie o tym tutaj. A flustrujace mialam na mysli, ze to duzo, 6 cesarek pod rzad to naprawde duzo, po prostu jest to fizycznie meczace, nic wiecej. Cudowny moment ale lekarz tez czlowiek i sie czasem zmeczy:) no nie? nelke? tomaku? a bylo to po nocce czyli po okolo 20h w pracy ale ludu my tu nie o tym:) ja chce tylko schudnac:)

a teraz do mnie dotarlo ze to Ty Tomku uczepiles sie tego flustrujace dobre a ja myslalabym ze lekarz to tym bardziej zrozumie :) he he eeee pozdrawiam i gratuluje speck :) ide kimac, w piatek kolejny dyzur a jeszcze poprzedniego nie odespalam

po zakonczonch praktykach wstaje wlasnie o tej godzinie:) 9:) dzis niestety nie rusze sie na fitness bo ... sa zajecia ktore mi nie podchodza niestety:( ale za to spale troche tluszczku na zakupach z kumpelka:) Pilar: skad jestes>? a co z reszta dziewvzn? jestescie ? cz Was nie ma?

Gość zflustrowały się dziewczyny
i się obżarły:P:P:P

ja jestem:) rzadko sie obrazam :) zreszta wiem, ze lekarze w Polsce generalnie sa sflustrowani ;P czytalam dzis o diecie norweskiej i bardzo sie nad nia zastanawiam, problem tylko tak, ze jak ja sobie w pracy jajko ugotuje? :) generalnie dostaje w pracy obiady , sniadania, kolacje, podwieczorki i to super klasy, takze wszyscy by chyba z konia spadli gdybym nagle jajaka zaczela gotowac:)