Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Glutoplazma

Do kobiet których faceci mają członki większe niz 18 , 20 cm

Polecane posty

Gość Glutoplazma

Do kobiet z tego forum, których mężczyźni posiadają członki powyżej 18, 20, 23, 25 cm. > 18. Czyli 99% wypowiadających się obiet na tym forum. Macie niezwykłe "szczęście", wasi faceci to statystyczny "top" i śmietanka. Wasz facet należy do 6% mężczyzn z największymi członkami. Co jak wiadomo daje nieopisaną rozkosz w łóżku, pewnie właśnie dlatego - z tej rozkoszy - siedzicie na tym forum i tak licznie chwalicie się rozmiarami waszego mężczyzny. >20. Czyli 60% wypowiadająch się kobiet. Cóż powiedzieć - rozmiar powyzej 20 cm wykracza juzpoza normę. Jednak skoro gwarantuje to nibiańskie orgazmy, to grauluję. Chciałbym nieśmiało zuważyć, że takie anomalie zdarzają się niezwykle rzadko, bo raz na 1000-2000 osób. Biorąc pod uwagę statystykę i srednią posiadaczek takich okazów wydaje się pewne, że większość z was jest posuwana przez tych samych osobników - miejcie więc baczenie. >25 Taki rozmiar musi imponować. Zwłaszcza ze w przyrodzie jest fenomenem zdarzającym się raz na miliony. Obawiam się, forumowiczki chwalące się takim penisem (a jest ich na tym fomum ze 30%) nie wiedzą iż najprawdopodobniej posuwał je jedem mężczyzna - tak by wynikało ze statystyki. Lecz z drugiej strony warto poświęcić wyłączność dla tych megaorgazmów jakie zapewni jedynie tak monstrualnych rozmiarów narząd. Z tego co można dowiedzieć się z tego forum, to jeśli orgazm (o ile się w ogóle da osiągnać) zapewniony przez członka sredniego porównamy do wodospadu, to orgazm z członkiem 25cm można jedynie porównać do Big-Bangu tworzącego wrzechświat.

Gość sonniah
mój ostatni facet miał 25cm, tak mi mówił a ja nie mam powodu aby go nie uwierzyć

Gość pani znawczyni
orgazm z czlonkiem 25cm...to moze od razu lepiej sobie wsadzic gaśnice w dupe to bedzie to samo. W glowie wam sie pojebalo

Gość Ullalla
Co za idiotyczne kobiety. Moim zdaniem, jeśli już mowa o rozmiarach, to od długości ważniejsza jest grubość. Uczucie silnego wypełnienia pochwy. Ale i tak najistotniejsza jest relacja między partnerami, uczucia jakimi się darzą, to czy naprawdę chcą dać przyjemność tej drugiej osobie, a nie tylko sobie.

Gość raoamma
To faceci wciskają laskom takie brednie. Faceci nawet wzrostu nie potrafią sobie porządnie zmierzyć, jakiś innych centymetrów chyba używają. Mam 170 i jak mi się darza umówić z facetem, który ma portalu randkowym podaje 178 cm, zawsze ale to zawsze jestem od niego dziwnym trafem wyższa (w płaskich butach). No to skoro łgaja tak beznadziejnie na temat wzrostu to co dopiero na temat penisów.

Gość uchacha
Dlaczego kobiety mają problemy z parkowaniem? - Skoro całe życie wmawia się im, że TO ma 20 cm......

Gość 50937437cm
kobiety na tym forum podaja takie gabaryty penisow swoich facetów przewaznie z dwóch powodow: nie wiedza ile cm ma ich chłopak wiec zgadują a lepiej napisac ze ma wiecej niz mniej:o druga przyczyną jest chec dokuczenia facetom na kafeterii:o mysle ze przewaza jednak niewiedza o faktycznym rozmiarze bo raczej baaaardzo niewiele babek wprost zaproponuje chłopakowi mierzenie 🖐️

Gość centymetr krawiecki
zgadzam sie z tym... babki nie wiedza ile cm maja fiutki ich facetów. Albo im sie wydaje ze ilestam ma i taka wersje podają albo wierza temu co on sam im naopowiadał;)

Gość ja lubię
"sonniah mój ostatni facet miał 25cm, tak mi mówił...." Bueheheheheeee.... A ja ci mówie, że widziałem dzisiaj Elvisa w Tesko