Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolastynnaaazempiku

ZNAM KOBIETE W WIEKU 28 LAT KTÓRA SIE ONANIZUJE A MA MĘŻA I DZIECI..!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość
wszystkie kobiety, co targają se bobra samotrzec, lub jezdza po przedziale samodzielnie, albo penetrują broszke palcóweczką to sa kobiety rozwiazle. Jestem dorosla i doskonale wiem, gdzie chłopstwo może wepchnąć w kobiete swoje swinskie czlonki.

Gość kolastynaazzzempiku
No to co mam zrobić z tym palcem???

Gość gość
jakaś zatwardziała oziębła dziewica chyba ten topik założyła :D

Gość gość
O właśnie, tez miałam dodać, ze autorka nie ma zielonego pojęcia o ludzkiej seksualności. Ale to jakiś straszny ciemnogrod, bo niezależnie od tego czy się samemu seks uprawia, jest pełno informacji na ten temat, filmy, internet. Zajebiscie, ze ktoś w dorosłym wieku odkrywa, ze ludzie się masturbuja. I ze uważa, ze to jakas wstydliwa czynność. Co dalej odkryje? Ze dzieci bocian nie przynosi?

Gość gość
Bo ludzie nic stworzyc nie moga,moga tylko odkrywac,kazdy w odpowiednim czasie ....

Gość GośćAneta
a ciekawe, czy już wie że Mikołaja nie ma? to dopiero szok będzie jak się dowie... a w temacie - poza tymi, którzy nie umieją, są oziębli, nie mieli nigdy orgazmu, mają religijnie napieprzone w głowie (niepotrzebne skreślić) onanizują się wszyscy, ba, wspólna masturbacja to doskonały element partnerskiej gry erotycznej (gdy na przykład nie ma czasu, warunków lub ochoty na pełny stosunek) i dla nieuświadomionych - nie ma granicy wieku na masturbację a jak sobie droga nieuświadomiona autorko wątku wyobrażasz współżycie (jak w moim przypadku) w małżeństwie z marynarzem??? żebyś nie miała złudzeń - Skype(jak jest) bądź telefon i... jazda na ręcznym. Robię to (pomimo wieku - 50+) nadal ze 3-4 razy w tygodniu, mam z tego duuuużo przyjemności i żadnych z tym problemów. Sprawianie sobie przyjemności nikogo nie krzywdzi i to nie "grzech" (hi hi cokolwiek "grzech" niby miałby znaczyć). Zamiast mamę krytykować, lepiej naucz się tego od niej dziewczyno, bo może Ci się jeszcze nie raz w życiu przydać...