Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się w niedzielę

jacy są policjanci prywatnie?

Polecane posty

Gość zastanawiam się w niedzielę

macie doświdczenia w tym temacie, słyszałam wiele niezbyt pochlebnych opinii i tak się zastanawiam.

Gość vcwe
policjant musi byc nieuczuciowy zeby wytrzymac w robocie. Jesli szukasz wrazliwca to nie w policji , a jak ci nie przeszkadza bezduszny kolo to jak najbardziej szukaj w policji albo wsrod ochroniarzy czy bokserow.

znam prywatnie jednego policjanta :) nie wiem jaki jest zawodowo, ale na tyle na ile go znam to super miły i super sympatyczny, wesoły i inteligentny facet :) ma około 30 lat

Gość co to za pytanie w ogole
tak jakby zapytac jacy sa kucharze, ksieza albo narciarze przywatnie

Gość policjantowa
dużo piją, a jak popiją i mają problem z potencją, to używają swojej służbowej pały do tych celów. Troche boli :(

Gość ffgg
znam kilku policjantow i naprawde sa sympatyczni zabawni i wogole super kumple:) ale niestety raczej nie zwiazalabym sie z policjantem:O mysla tylko o jednym...byle by tu wyrwac i zaliczyc jakas laske najlepiej mloda sikse:O i to nawet ci zonaci..niewiem moze to presja kolegow....ale moze nie wszyscy sa tacy;)

Gość vmdwn'nb k
gdyby policjant był mądry to by nie był policjantem tak mówi mój kolega policjant

znam 2 :P jeden 24 drugi 29lat ten 1 taki troche wariat,faktycznie lata za siksami :) jako kumpel fajny ten drugi bardziej stonowany ale rownie sympatyczny, byl z jakas dziewczyna kilka lat, zostawil ja na rzecz mlodszej i maja dziecko, ale podobno to jej wina byla bo psycholka jakas... no i lamie prawo, ma na swoim koncie pobicia, kradziez i cos tam jeszcze

Gość tak jakoby było nie wiadomo
1. jest różnie 2. bez uogólnień , a) ale są pewne punkty wspólne b) zmieniają się ci ludzi epo kilku latach pracy etc ... 3. a tak naprawde to a) b) c) w tych podpunktach nie mogę tego pisać co chcę napisać bo forum może być kontrolowane Znam kilku jeden z drogówki - ok żona dziecko , miły kulturalny - ale znam go tylko z daleka , nie wiadomo czy się tak nie masukje , na pokaz jaki to on super a druga twarz może być inna , ale jakoś tu nie sądzę .... chyba normalny :) drugi z kryminalnej - uzależniony od alkoholu - TO FAKT NIEZBITY , ale kulturalny i lubiłam z nim rozmawiać , przeprowadzać wywiady :))))))), z tego co widać to za babami się ogląda dość sporo , ale to nie mój problem ....mówi że praca cieżka więc może ma sposoby by ją odreagować - alkoholizm kolejny to taki w patrolach - narcyz i dziwkarz że masakra .....przerost formy nad treścią ..... kolejny też patrole depresyjny , zniechęcony życiem kolejny na jakimś tam wysokim stanowisku ...... widać że nic nie robi a ma kasę i ciągle gdzieś jeżdzi opalony niczym model a w życiu prawdziwego przestępcy nie widział ...a tylko czytał o nich w gazetach !!! a tak wogóle to wolę policję niż straż miejską .... koniec tematu cenię ich pracę są potrzebni czasem niedoceniani czasem nienormalni - jak w każdym zawodzie ale na pewno wielu normalnych też jest . Ale nigdy nie chciałabym mieć męża policjanta bo bałabym się wyjść d zomu ....

*miało być wyjśc z domu

Policjanci w zyciu prywatnym, sa tacy sami jak inni faceci, z ta drobna roznica, ze jezeli nawet przylapiesz takiego kolesia na klamstwie, to On bedzie skutecznie sciemnial. Potrafi cala grupe kolegow policjantow postawic na swiadkow, ze nie masz racji, bo... policja ma zawsze racje, a Ty jestes psychiczna, bo sie czepiasz.

bossa bosa masz rację ...

Przypadków samobójstw policjantów jest średnio kilkanaście rocznie. Według ekspertów tragediom mogłyby zapobiec obowiązkowe testy psychologiczne dla funkcjonariuszy - donosi "Rzeczpospolita". Jak wylicza szef NSZZ Policjantów Antoni Duda, w ciągu ostatniej dekady targnęło się na swoje życie blisko 200 policjantów, a według szacunków drugie tyle usiłowało to zrobić. Jako najczęstsze powody podawane są problemy osobiste i nieporozumienia w domu, ale zdarza się też, że są nękani przez przełożonych.

Gość a na twarzy zieleń..
prywatnie to przebierają się w ubrania swoich mam, sióstr, żon i kochanek ( Ci naprawdę bogaci zamawiają przez internet) i idą tak "na miasto".

Gość huihuh
byl z jakas dziewczyna kilka lat, zostawil ja na rzecz mlodszej i maja dziecko, ale podobno to jej wina byla bo psycholka jakas... rozwalilas mnie:D:D

mam w rodzinie dwóch policjantów, oboje kilkadziesiąt już lat po ślubie, dorosłe dzieci. Super faceci, wyluzowani, inteligentni, ze świetnym poczuciem humoru, bardzo rodzinni. Więc nie wszyscy są stuknięci ;)

Gość huihuh
a ty czarna sledzisz ich zycie 24h na dobe i wiesz na 100% ze nie zdradzaja, ze sa uczicwi w pracy i w ogole wszystko o nich wiesz:D

ale ja opisałam ich charaktery, nigdzie nie ręczę za ich uczciwość, czytanie ze zrozumieniem ciężka sprawa, nie? :P to moja bliska rodzina, znam ich całe życie i zapewniam Cię, że mogę stwierdzić, jacy są prywatnie w relacjach rodzinnych. Są super pozytywnymi facetami, inteligentni, za rodzinę dadzą się pokroić, bardzo dbają o relacje. Jeden jest komendantem, dwójka dorosłych synów, do dzisiaj za każdym razem jak tylko mam z nim styczność to lata wokół cioci jak totalnie zakochany nastolatek, nie znam drugiego takiego małżeństwa, super dobrani :) Drugi już emerytowany kryminalny, także wydaje się bardzo szczęśliwy w małżeństwie, ma poczucie humoru które uwielbiam, cholernie inteligentne, leciutko ironiczne, takie w stylu Dr House'a :) Oboje prywatnie widać, że bardzo cenią sobie uczciwość i rodzinę. To bracia, razem z moim tatą są rodzeństwem. Nie wiem, może to kwestia wychowania po prostu, bo babcia jest strasznie dobrą osobą, taki dobry Anioł stojący na czele całej rodzinki :)

W Wieliczce sa niscy policjanci, wiedza ponizej krytyki.To samo w Gdowie, sa tam niscy policjanci, smieja sie z nich ze sa podobni do pieskow preriowych. Wymogi w policji wzrost minimum 180 cm. Co to ma byc, zaden bandzior nie boi sie niskiego policjanta.Ja zmienilam opinie o policji gdy sie dowiedzialam jak policjanci posuwali nieletnie dziewczyny, byla taka afera kilka lat temu, naglasniala ja telewizja polska. W Wieliczce pracuje do dzisiaj Rafal Drag ktory wyzywa tam kobiety od kurw.