Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dekasia909

OBJAWY -CIĄZA .?. załamana

Polecane posty

Gość dekasia909

witam mam objawy ciazowe mdłosci i czeste sikanie i ból brzucha , robiłam 2 testy ciązowe , pierwszy test robiłam rano , piątego dnia po skonczonym okresie i wyszedł negatywny , a drugi test wczoraj rano i tez negatywny , dodam ze od stosunku mienło PONAD miesiac czasu A OD SAMEJ OWULACJI 30 DNI czy mimo neg testów moze to byc ciaza? pomózcie płacze juz pare dni bo sie martwie :O

Gość to znowu ty prowokatorko
??????!!!!!!!!!!!!!!:O

Gość dekasia909
?

Gość czysta wyborowa
Jesli wszystkie testy ktore robilas byly negatywne a do tego jeszcze mialas okres to na pewno nie jestes w ciazy.

Gość czysta wyborowa
Jak chcesz miec stuprocentowa pewnosc zrob badanie krwi. tam wynik bedzie pewny.

Gość dekasia909
czysta wyborowa, dziekuje za odpowiedz , mam nadzieje ze to nie ciaza , kochalismy sie z prezerwatywą , nie pękła , nie była uszkodzona , chłopak mial załaożona gumke ale bał sie konczyc we mnie i wyciagał członka z pochwy bo sie bał ze jak guma pęknie to juz... pozamiatane by było .. :O

Gość gwiazdka na śniegu
nie jestes w ciazy bo okres mialas 2 testy neg kochaliscie sie w gumce która nie pekła

Gość gwiazdka na śniegu
test robiony 14 dni po owulacji wykazuje juz ciaze , wiec 30 dni po owulacji jakby ciaza była to test by pokazał

A jakie bóle brzucha masz? Może zbliża Ci się okres? A jeśli nie - jeśli to jajniki, niewykluczone że infekcja...

Gość dekasia909
własnie pobolewaja mnie jajniki :( mam nadzieje ze to nie ciaza

to na pewno nie ciąża, może kolejna już owulacja i dlatego jajnik pobolewa :)

Gość dekasia909
własnie problem w tym ze od kilku dni czuje pobolewanie w jajnikach a nie mam tego sluzu owulacyjnego a zawsze mialam taki sluz w polowie cyklu co 30 dni , a teraz nie ma :O zrobic jeszcze jeden test?

Gość zrób nawet 100
jak ci to ma ulżyć. 😴

Gość dekasia909
albo moze zrobie test z krwi który daje 100% , bo te testy z apteki chyba za szybko zrobiłam

Hej hej jestem przekonana ze w ciazy niejestes ,wiec nie placz juz :) Mnie zdarzyla sie podobna sytuacja ,myslam ze jestem w ciazy do tego stopnia sfiksowalam ,ze ani okresu nie mialam , a brzuch bolal mnie non stop i mialam wrazenie ze powiekszyly mi sie piersi i ze mam mnie wdli... WIesz tak to jest jak czlwoeik ma obsesje. Moim zdaniemnie powinnas sie przejmowac obajwami jakie teraz masz ,a koleznaka ma razje warto zrobic sobie test z krwi okolo 28 zl w kazdym szpitalu .I isc z wynikami dolekarza rodzinnego lub gina. POzdrawiam

Gość dekasia909
niuniaM , wiec chyba jutro zrobie test z krwi .. , a swoją droga to ja mam juz chyba wszystkie objawy ciazowe :(

Gość Magda16
to napisz potem, czy jesteś w ciąży czy nie...